تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۱۵
۰
۰
فسنجان بادام از فسنجان گردو ملایم تر است و در گذشته بیشتر از آن معمول بوده است.
مرحله 1
3 الی 4 قاشق روغن درون قابلمه داغ کنید و مرغ را در آن تفت بدهید تا رویه ان طلایی شود. با قاشق سوراخ دار بردارید و کنار بگذارید.
مرحله 2
پیاز را در روغن باقیمانده بریزید و تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد. مغز بادام مقشر (توضیحات در پایین صفحه) را اضافه کنید و 5 الی 6 دقیقه هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود. رب انار و شکر و اندکی زعفران حل کرده در آب داغ را اضافه کنید. اندکی نمک بزنید. (فسنجان را به دلیل چاشنی شیرین باید کم نمک گرفت)
مرحله 3
پس از آن که مایه فسنجان به جوش آمد ، شیرینی و ترشی و نمک آن را اندازه کنید. در دیگ را ببندید و بگذارید دست کم 30 دقیقه ریز جوش بزند. سپس تکه های مرغ را در مایه بگذارید و حرارت را لحظه ای بالا ببرید تا مایه باز هم به جوش آید. آنگاه در قابلمه را ببندید و 30 تا 40 دقیقه صبر کنید تا خورشت شما اماده شود.
مرحله 4
در جریان پخت ، گاهی به خورشت سر بزنید و اگر لازم باشد اندکی آب سرد به ان اضافه کنید - کف قابلمه را با کاردک چوبی بتراشید تا ته نگیرد - در پایان پخت مایه فسنجان باید غلیظ باشد، اگر آبدار بود در قابلمه را باز بگذارید و چند لحظه حرارت را کمی بالا ببرید سپس آتش را بسیار کم کنید تا خورشت به روغن بنشیند.
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۲۹۷.۱۱ | - % |
چربی کل | ۱۷.۸۹ | - % |
چربی اشباع شده | ۲.۰۴ | - % |
چربی ترانس | ۰.۰۰ | - % |
کلسترول | ۴۶.۶۲ | - % |
سدیم | ۶۱.۹۴ | ۴ % |
کربوهیدرات کل | ۱۷.۲۷ | ۱۳ % |
فیبر رژیمی | ۲.۴۶ | - % |
قند | ۱۱.۴۲ | - % |
پروتئین | ۱۷.۷۶ | ۳۲ % |
ویتامین A | ۲۱.۸۵ | ۲ % |
کلسیم | ۹۷.۱۹ | ۱۰ % |
نظرات کاربران