قرص سیپروهپتادین چیست؟ + تاثیر آن در چاقی و طریقه مصرف برای چاقی
قرص سیپروهپتادین نوعی آنتی هیستامین است که به درمان علائم آلرژی کمک می کند. بهبود نشانه هایی از جمله آبریزش بینی، قرمزی و آبریزش چشم ها، راش پوستی، میگرن و افزایش اشتها سایر فواید قرص سیپروهپتادین هستند. این دارو با نام تجاری پریاکتین و سیپراکتین در داروخانه ها عرضه می شود. در این مقاله با…
ناشتا برای کبد چرب چی بخوریم؟ + معرفی صبحانه های مناسب و سالم
دنبال کردن یک رژیم غذایی سالم یکی از راه های درمان کبد چرب به شمار می رود. صبحانه یکی از مهم ترین وعده های روز است و در میزان قند خون، کلسترول و کنترل وزن موثر است. انتخاب منابع مناسب کربوهیدرات، چربی ها و فیبر برای صبحانه از اهمیت بالایی برخوردار است. در این مقاله…
رژیم غذایی برای رفع یبوست | برای رفع یبوست چی بخورم؟
یبوست می تواند به دلایل مختلفی از جمله عدم تحرک کافی، تغذیه نامناسب و استرس به وجود بیاید. یکی از مهم ترین عوامل در درمان و جلوگیری از یبوست رژیم غذایی است. بهترین رژیم غذایی برای رفع یبوست دارای منابع سرشار از فیبر، مثل سبزیجات و میوه ها می باشد. این غذاها به بهبود عملکرد…
برای لاغری شکم چی بخورم؟ | 10 غذای مختلف برای سلیقه های مختلف
چرا باید برای لاغری شکم اقدام کنید؟ چربی شکمی یکی از خطرناک ترین چربی های بدن است. زیرا می تواند خطر ابتلا به بیماری هایی مثل دیابت، بیماری های قلبی عروقی، سرطان، زوال عقل و افسردگی را افزایش دهد. رژیم غذایی ابزاری قدرتمند برای لاغری شکم است. چربی زمانی در بدن تجمع می یابد که کالری دریافتی بیش از میزان کالری باشد که می سوزانید. عکس این فرآیند موجب کاهش چربی شکمی می شود. زیرا بدن از چربی های ذخیره شده برای تولید انرژی اضافی خود استفاده می کند. بنابراین خلاص شدن از شر چربی های اضافی نیازمند کاهش کالری دریافتی است. موثرترین کاری که از طریق رژیم غذایی کاهش وزن می توانید انجام دهید، مصرف غذاهای کم کالری است. در این بین انتخاب غذاهای کم کالری و مغذی بهترین گزینه برای لاغری شکم است. در این مقاله از وبسایت سلامتی من به معرفی چند نمونه از بهترین مواد غذایی برای لاغری شکم، پرداخته ایم.
رژیم غذایی برای بواسیر; در بیماری هموروئید چی بخوریم و چی نخوریم؟
بواسیر یک بیماری رایج است که اغلب با تغییر رژیم غذایی قابل درمان است. بسیاری از افراد می توانند علائم خود را با برخی تغییرات ساده در سبک زندگی، از جمله تغییر برنامه غذایی، درمان کنند. زمانی که به بواسیر دچار می شوید ممکن است اولین سوالی که به دهنتان برسد این باشد که “برای…
رژیم غذایی برای اوره بالا; برای اسید اوریک بالا چه غذایی بخوریم؟
اوره یک ترکیب شیمیایی است که به عنوان نمادی برای گلومرولونفریت که یک بیماری کلیوی است، استفاده می شود. در این بیماری کلیه ها قادر به حذف اوره از خون نیستند و سطح اوره در خون بالا میرود. برای کنترل سطح اوره در بدن، اهمیت رژیم غذایی مناسب بسیار زیاد است. در این مقاله به…
تغذیه در بدنسازی : رژیم غذایی بدنسازی چیست؟
بسیاری از افرادی که برای ورزش، مسابقات وزنهبرداری، بدنسازی یا برای بهبود سطح آمادگی بدنی تمرین میکنند، اغلب برای عضلهسازی و حفظ درصد کمتری از چربی بدن، به رژیم غذایی بدنسازی روی می آورند. یک رژیم غذایی معمولی بدنسازی شامل افزایش پروتئین و کالری دریافتی و همچنین ترکیب تمرینات قدرتی منظم در تمرینات است. رژیم غذایی و تغذیه برای بدنسازی و تمرین با وزنه با یک رژیم غذایی معمولی متعادل که شامل انواع غذاهای…
نقش رژیم غذایی برای پسر دار شدن | برای پسرزایی چی بخوریم؟
بسیاری از زوج ها به این فکر می کنند که آیا می توانند جنسیت کودک خود را قبل از لقاح تعیین کنند. اگر در آرزوی داشتن پسر هستید، ممکن است به دنبال راه هایی برای افزایش شانس پسر دار شدن خود باشید. در این مقاله، ما بر روی این موضوع تمرکز خواهیم کرد که آیا رژیم غذایی برای پسر دار شدن تاثیر دارد و علاوه بر رژیم پسرزایی عوامل دیگری…
رژیم غذایی بعد از کاشت مو; بعد از کاشت مو چی بخوریم؟
سلامت مو به طور جدایی ناپذیری با سطح مواد مغذی موجود در بدن مرتبط است. وقتی مشکلی در بدن شما پیش بیاید، موهای شما اولین چیزی است که آسیب می بیند. در نتیجه، ریزش مو می تواند اولین واکنش بدن به یک مشکل سیستم ایمنی باشد، به ویژه زمانی که کمبود مواد غذایی رخ می دهد. بسیاری از مطالعات علمی که توسط موسسات بهداشتی مستقل انجام شده است، ارتباط قوی بین…
رژیم فستینگ چیست و چند روزه است؟ + انواع، فواید و عوارض روزه داری
رژیم روزه داری یا رژیم فستینگ به انگلیسی Fasting به عبارت ساده یعنی شما ساعتی را به صورت کامل یا تقریبا کامل چیزی نخورید. روزه یا فستینگ معمولا بین 12 تا 24 ساعت می باشد ولی می تواند ساعات و روزهای متفاوتی نیز داشته باشد که در این ساعات شما باید گرسنه بمانید و یا اجازه استفاده محدود برخی مواد غذایی و نوشیدنی های را خواهید داشت. در این مقاله…
رژیم غذایی پسوریازیس | غذاهای مفید و مضر برای پسوریازیس
پسوریازیس یک بیماری مزمن و التهابی است و درمان های مختلفی برای کنترل آن وجود دارد، از درمان موضعی گرفته تا داروهایی که بر سیستم ایمنی فرد تاثیر می گذارند. بسیاری از افراد مبتلا به پسوریازیس به دنبال درمان های جایگزین و اصلاح شیوه زندگی هستند تا بتوانند به تکمیل درمان ها و تسکین علائم…
رژیم غذایی برای نقرس | غذاهای مجاز و غیر مجاز کدامند؟
نقرس نوعی بیماری التهابی مفاصل است. افراد مبتلا به نقرس حملات ناگهانی، درد شدید، تورم و التهاب مفاصل را تجربه می کنند. در حالی که داروها عوامل کلیدی در بهبود و درمان بیماری نقرس هستند، رژیم غذایی نیز می تواند نقش مهمی ایفا کند. پیروی از توصیه های غذایی می تواند به کاهش سطح اسید…
رژیم غذایی DASH | آیا رژیم دش برای فشارخون موثر است؟
هر روزه افراد زیادی به فشارخون بالا مبتلا می شوند و متاسفانه این تعداد روز به روز در حال افزایش است که این موضوع می تواند یک نگرانی بزرگ برای سلامت جامعه باشد زیرا فشار خون بالا با خطرات بالاتری مثل بیماری قلبی، نارسایی کلیه و سکته مغزی همراه است. از آنجایی که رژیم غذایی…
روش های پایین آوردن قند خون از رژیم غذایی تا دارو
این روزها شاهد افزایش ابتلا به دیابت و بالا بودن قند خون هستیم. در این بیماری عدم کنترل میزان قند خون میتواند عوارض زیادی برای سلامتی فرد ایجاد کند. به همین دلیل پایین آوردن قند خون در بیماران مبتلا به قند خون بالا، اهمیت بسیار زیادی دارد. به علاوه آشنایی بیشتر با این بیماری و…
سیروز کبدی چیست؟ علائم، عوارض، درمان، مراحل و رژیم غذایی
کبد را میتوان یکی از مهم ترین ارگان های بدن دانست که در بسیاری از فعالیت های حیاتی بدن نقشی اساسی دارد. آسیب به کبد عوارض زیادی برای بدن به وجود میآورد که گاهی ممکن است جبران ناپذیر باشد. اما با این وجود بسیاری از مشکلات و بیماری های کبدی ممکن است هیچ علائمی نداشته…
رژیم غذایی پارکینسون | غذاهای مضر برای پارکینسون کدامند؟
پارکینسون یکی از رایج ترین بیماری های مزمن است که باعث ایجاد اختلال در کنترل عضلات و ارتباط مغز با برخی قسمت های بدن می شود. داشتن یک رژیم غذایی سالم در کنار مصرف دارو و ورزش، به درمان علائم پارکینسون کمک می کند. تغذیه مناسب بیماری پارکینسون دارای مواد مغذی متنوع، آنتی اکسیدان و…
رژیم غذایی کیسه صفرا | برای دفع سنگ کیسه صفرا چه بخوریم؟
سنگ کیسه صفرا با رسوب پسماند های مایع گوارشی، از جمله کلسترول، در کیسه صفرا تشکیل می شود. کلسترول در تشکیل سنگ کیسه صفرا تاثیر دارد و به همین دلیل غذاهای سرشار از چربی اشباع شده برای سلامت کیسه صفرا مضر هستند. داشتن یک رژیم غذایی متناسب و پرهیز از برخی غذاها، به کاهش علائم…
رژیم غذایی سنگ کلیه | میوه های مفید برای دفع سنگ کلیه
اگر تجربه سنگ کلیه داشته باشید، میدانید که وضعیت دردناک و آزاردهنده ای است. آیا میدانید برای دفع سنگ کلیه چه بخوریم؟ بایدها و نبایدهای غذایی برای سنگ کلیه چیست؟ در این مقاله با سنگ کلیه و رژیم غذایی مناسب آن آشنا خواهید شد. سنگ کلیه چیست و چگونه درمان میشود؟ سنگ کلیه رسوبات کریستال…
رژیم غذایی کبد چرب | برای کبد چرب چی بخوریم و چی نخوریم؟
کبد چرب به وضعیتی گفته می شود که در آن کبد بیش از اندازه نرمال چربی ذخیره می کند. اما می توان با یک رژیم غذایی سالم از کبد چرب پیشگیری یا آن را درمان کرد. برای داشتن کبد سالم باید مصرف بعضی غذاها را افزایش دهید و از برخی مواد غذایی پرهیز کنید. از…
دیابت و یبوست; نقش دیابت در ایجاد یبوست و تشدید آن
یبوست یکی از مشکلاتی است که افراد دیابتی از آن شاکی هستند. دیابت به طور مستقیم یا غیر مستقیم می تواند فرد مبتلا را دچار یبوست کند. دیابت با افزایش مداوم قند خون و آسیب عصبی می تواند باعث ایجاد یبوست شود. به علاوه رژیم غذایی و داروهای مصرفی برای دیابت نیز می توانند عاملی برای بروز یبوست باشند.
می توان اقداماتی انجام داد تا علائم ناراحت کننده یبوست را تسکین داد. این مقاله به افرداد دیابتی کمک می کند تا در زمینه علل و درمان یبوست مرتبط با دیابت اطلاعات مفیدی کسب نمایند.
رژیم غذایی برای فشار خون بالا; برای فشار خون چی بخوریم و چی نخوریم؟
داشتن رژیم غذایی سالم و تغییر سبک زندگی می توانند به تنظیم فشار خون بالا کمک کنند. رژیم غذایی برای فشار خون بالا شامل توصیه ها و ممنوعیت های غذایی است که به پایین آوردن فشار خون کمک می کنند. تغذیه سالم نه تنها به کنترل میزان فاکتورهای مضر خون، بلکه به کاهش ریسک ابتلا…
رژیم غذایی برای سندروم تخمدان پلی کیستیک | غذاهای مفید و مضر
کیست های تخمدان کیسه های پر از مایعی هستند که در داخل یا روی تخمدان ها تشکیل می شوند. اگر چه اکثر آن ها بی ضرر هستند و خود به خود رفع می شوند اما برخی از آن ها ممکن است باعث مشکلاتی در زنان شوند. در بسیاری از مشکلات مربوط به سلامتی تغییر سبک…
رژیم غذایی کلانژیت; چه غذاهایی را باید بخوریم و نخوریم؟
کلانژیت یک التهاب در مجرای صفراوی است که می تواند در طول زمان به کندی پیشرفت کند. مانند سایر بیماری های مزمن، برای افراد مبتلا به کلانژیت مهم است که سلامت کلی خود را حفظ کنند تا به کنترل پیشرفت بیماری کمک کنند. حفظ سلامت کلی شامل یک رژیم غذایی سالم و انجام عادات غذایی…
تغذیه و زخم معده; رژیم غذایی برای زخم معده
زخم معده می تواند باعث ناراحتی و درد قابل توجهی شود و زندگی روزمره ما را مختل کند. در حالی که دلایل مختلفی برای ایجاد این زخم ها وجود دارد، پیروزی از یک رژیم غذایی برای زخم معده می تواند نقش مهمی در بهبود این بیماری ایفا کند. در این مقاله از سایت سلامتی من،…
رژیم غذایی فیبروز کبدی | آیا این رژیم برای شما مناسب است؟
ابتلا به بیماری فیبروز کبدی معمولا به این معنی است که باید در رژیم غذایی خود تغییراتی ایجاد کنید. علاوه بر این که غذای سالم می خورید، باید توصیه های خاصی را نیز دنبال کنید تا مطمئن شوید پروتئین و کالری کافی به بدن خود وارد می کنید. ایجاد تغییرات در رژیم غذایی می تواند…
رژیم غذایی کم کاری تیروئید: برای کم کاری تیروئید چه بخوریم؟
پیروی از یک رژیم غذایی سالم و غنی از مواد مغذی می تواند به افراد مبتلا به کم کاری تیروئید کمک کند تاعملکرد تیروئید خود را بهبود بخشند، از کمبود مواد مغذی پیشگیری کنند و علائم کم کاری تیروئید را کاهش دهند. اگر تمایل دارید با بهترین رژیم غذایی کم کاری تیروئید آشنا شوید، این مقاله از سایت سلامتی من، شما را در این زمینه راهنمایی می کند. رژیم غذایی کم…
دیابت و رژیم گیاهخواری؛ چگونه رژیم غذایی گیاهخواری داشته باشم؟
رژیم گیاهخواری یکی از الگوهای تغذیه است که چندین نوع دارد. به عنوان مثال در رژیم وگان، تمام محصولات غذایی حیوانی مانند گوشت، لبنیات، تخم مرغ و حتی عسل حذف می شود و یا در رژیم لاکتو-اوو می توان از بین محصولات حیوانی لبنیات و تخم مرغ را همچنان در برنامه غذایی حفظ نمود.
پیروی از یک رژیم غذایی گیاهخواری، در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 ممکن است سخت به نظر برسد. زیرا محدود کردن محصولات حیوانی مثل گوشت، مرغ و ماهی یعنی محدودیت پروتئین، که نقش مهمی در برنامه غذایی این افراد دارد. با این وجود این رژیم می تواند در کاهش وزن و کنترل قند خون افراد مبتلا به دیابت موثر و مفید باشد.
برخی معتقدند مصرف گوشت قرمز با افزایش مقاومت به انسولین و کاهش کنترل قند خون ارتباط مستقیم دارد و پیروی از رژیم گیاهخواری یا وگان به دلیل عدم مصرف گوشت قرمز می تواند برای دیابت مفید باشد. همچنین غلظت لیپیدهای پلاسما نیز بهبود پیدا می کند و از سخت شدن دیواره رگ ها جلوگیری می شود.
افزایش مصرف سبزیجات، حبوبات، آجیل و غلات کامل می تواند باعث کاهش قابل ملاحظه ای در مقاومت به انسولین، بهبود کنترل قند خون و دیابت نوع دو شود این تاثیر چه در افرادی که مقاومت به انسولین دارند و چه در افرادی که مقاومت به انسولین ندارند مشاهده می شود.
از مهم ترین نکاتی که برای شروع رژیم گیاهخواری هنگام ابتلا به دیابت باید مد نظر داشته باشید اطمینان از دریافت پروتئین کافی و چربی سالم است. همچنین کربوهیدرات های سرشار از فیبر انتخاب نمایید و فعالیت بدنی کنترل شده ای داشته باشید. در ادامه اصول پایه پیروی از رژیم گیاهخواری شرح داده شده است.