لیکوپن

از لیکوپن نمی توان برای ساخت ویتامینA استفاده کرد، اما به عنوان یک آنتی اکسیدان فواید سلامتی دارد. گرم کردن غذاها باعث می شود لیکوپن به راحتی جذب شود، بنابراین محصولاتی مانند سس گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی و سس ماکارونی، لیکوپن بیشتری نسبت به گوجه فرنگی خام دارند.

از لیکوپن نمی توان برای ساخت ویتامینA استفاده کرد، اما به عنوان یک آنتی اکسیدان فواید سلامتی دارد. گرم کردن غذاها باعث می شود لیکوپن به راحتی جذب شود، بنابراین محصولاتی مانند سس گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی و سس ماکارونی، لیکوپن بیشتری نسبت به گوجه فرنگی خام دارند.
سس گوجه فرنگی، سس ماکارونی، گوجه فرنگی، هندوانه

منابع :

سس گوجه فرنگی، سس ماکارونی، گوجه فرنگی، هندوانه

غذاهای سرشار از لیکوپن