طرز تهیه آلبالوپلو با مرغ


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


زهرا ساعدی

زهرا ساعدی

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۳۰

clapping

۰

cooking

۰

آلبالوپلو با مرغ

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


آلبالو پلو یکی از انواع غذاهای پلویی ایرانی است که به دلیل استفاده از آلبالو در آن به عنوان یک غذای فصلی شناخته می ‌شود. اصالت این غذای خوشمزه متعلق به شهر شیراز می‌ باشد.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۱۲۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۳ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

برای تهیه آلبالو پلو خوشمزه و مخصوص با گوشت مرغ در ابتدای کار، پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت خلالی ریز خرد می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.

مرحله 2

سپس پیاز ها را به آن اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود. در ادامه تکه های مرغ را به پیاز اضافه کرده و در روغن خوب سرخ می‌ کنیم. نصف استکان از زعفران و کمی نمک را به آن اضافه می کنیم.

مرحله 3

زیر آن را خیلی کم می ‌کنیم تا مرغ با زعفران پخته و طلایی شود. آلبالو ها را با یک لیوان آب و نصف لیوان شکر می‌ گذاریم تا یک ربع بپزد و رنگ پس بدهد. حالا آلبالو ها را آبکش کرده و آب آن را به همراه ۲ لیوان آب به برنج خیس خورده اضافه می‌ کنیم.

مرحله 4

سپس روی شعله گاز قرار می‌ دهیم تا برنج نیم پز شود و آب آلبالو به خوردش برود. در آخر برنج را آبکش کرده و با آلبالو ها مخلوط می ‌کنیم و می‌ گذاریم به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد، سپس با خلال پسته و پلو زعفرانی تزئین می ‌کنیم.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی آلبالوپلو با مرغ

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۱۳۸.۱۲ - %
چربی کل ۳.۱۷ - %
    چربی اشباع شده ۰.۷۶ - %
    چربی ترانس ۰.۲۳ - %
کلسترول ۱۹.۲۰ - %
سدیم ۸۱.۶۹ ۵ %
کربوهیدرات کل ۱۸.۵۴ ۱۴ %
    فیبر رژیمی ۰.۵۶ - %
    قند ۱.۱۴ - %
پروتئین ۸.۱۷ ۱۵ %
ویتامین A ۱۷۶.۹۲ ۲۰ %
کلسیم ۱۳.۰۸ ۱ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.