اشکنه یکی از انواع غذاهای بسیار قدیمی و اصیل ایرانی است که امروزه شاید در میان نسل جدید خیلی شناخته نشده باشد. اشکنه انواع بسیار متنوعی دارد که از معروف ترین انواع می توان به اشکنه گوجه فرنگی ، اشکنه کشک ، اشکنه عدس و … اشاره کرد. ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۱۰ دقیقه
مدت زمان پخت:
۴۵ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۴ نفر
مواد تشکیل دهنده
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم سپس به همراه مقداری روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز نرم و سبک شود ، سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا پیاز و زردچوبه یکدست شوند.
مرحله 2
در این مرحله رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا رب گوجه فرنگی به طور کامل سرخ شود ، این کار باعث می شود رنگ اشکنه ما بهتر شود ، ضمن اینکه طعم و بوی خامی رب گوجه فرنگی نیز گرفته شود.
مرحله 3
پس از اینکه رب گوجه فرنگی سرخ شد شنبلیله خشک شده را با دست خرد می کنیم و به قابلمه می افزاییم و کمی تفت می دهیم با دیگر مواد مخلوط شود. در ادامه آرد را کم کم اضافه می کنیم و به صورت متداوم مواد را مخلوط می کنیم.
مرحله 4
در این مرحله سیب زمینی را به صورت حبه قندی خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. سیب زمینی را هم به همراه دیگر مواد یکی دو دقیقه تفت می دهیم سپس ۳ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا سسب زمینی ها بپزند.
مرحله 5
پس از اینکه مواد اشکنه به طور کامل پخت تخم مرغ را یک به یک به قابلمه اضافه می کنیم و به صورت متداوم هم می زنیم تا خودشان را بگیرند و سفت شوند. اشکنه ما اماده سرو است می توانید به صورت سنتی آنرا با نان ترید کرده و میل نمایید.
نظرات