تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۰۲
۰
۰
رشته پلو از غذاهای ایرانی است که همراه با سایر غذاها سرو می شود. رشته پلو را می توان همراه با قیمه ، مرغ و ... سرو کرد.
مرحله 1
برای تهیه رشته پلو مجلسی ابتدا برنج را پس از شستشو داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس یک قاشق چایخوری نمک اضافه می کنیم و به اندازه ای آب روی برنج می گیریم که سطح آب دو بند انگشت بالاتر از سطح برنج باشد.
مرحله 2
اجازه می دهیم برنج در همین حالت ۲ ساعت خیس بخورد. در ادامه یک قابلمه مناسب را نصف آب پر می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم، سپس یک قاشق چایخوری نمک به همراه ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله 3
پس از اینکه آب به جوش امد برنج خیس خورد را به قابلمه اضافه می کنیم، سپس رشته پلویی را خرد کرده و به قابلمه اضافه می کنیم. حالا حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه زمان می دهیم تا برنج و رشته پلویی نرم شوند، سپس آنها را آبکشی می کنیم.
مرحله 4
حالا یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخل آن می ریزیم. پس از اینکه روغن داغ شد سیب زمینی را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و کف قابلمه به عنوان ته دیگ می چینیم، سپس برنج و رشته پلویی آبکش شده را به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله 5
حالا یک قاشق غذاخوری روغن روی برنج می ریزیم، سپس زعفران دم کرده را روی برنج به صورت پخش می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم تا برنج به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد.
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۱۲۸.۵۳ | - % |
چربی کل | ۱.۰۱ | - % |
چربی اشباع شده | ۰.۲۶ | - % |
چربی ترانس | ۰.۲۴ | - % |
کلسترول | ۰.۰۰ | - % |
سدیم | ۱۳۶.۹۰ | ۹ % |
کربوهیدرات کل | ۲۶.۷۲ | ۲۱ % |
فیبر رژیمی | ۰.۵۹ | - % |
قند | ۰.۱۹ | - % |
پروتئین | ۲.۲۹ | ۴ % |
ویتامین A | ۰.۰۴ | ۰ % |
کلسیم | ۸.۵۰ | ۱ % |
نظرات کاربران