تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۳۱
۰
۰
قلیه میگو ، از خوش طعم ترین غذاهای جنوب کشورمان است که در واقع یک خورشت خوشمزه است که از میگو تهیه شده و به همراه سبزیجاتی مانند گشنیز و شنبلیله و دیگر ادویه جات طعم دار شده است.
مرحله 1
ابتدا یکی از پیازها را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز طلایی شود، سپس کمی زردچوبه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا پیاز و زردچوبه یکدست شوند.
مرحله 2
در ادامه میگوهای پاک شده را به همراه مقداری زنجبیلف ادویه ماهی و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم و حدود دو سه دقیقه مواد را تفت می دهیم تا میگوها کمی سرخ شوند، سپس تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم.
مرحله 3
در این مرحله پیاز باقیمانده را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک قابلمه مناسب کمی تفت می دهیم تا پیاز سبک شود، در ادامه سیرها را له می کنیم و اضافه می کنیم و در حدی تفت می دهیم که بوی عطر سیرها بلند شود.
مرحله 4
حالا گشنیز و شنبلیله خرد شده را اضافه می کنیم و در حدی تفت می دهیم که رنگ سبزیجات تغییر کند و آب موجود در تابه تبخیر شود، سپس مقداری ادویه اضافه می کنیم و در حدی که سبزیجات و ادویه ها مخلوط شوند تفت می دهیم.
مرحله 5
در این مرحله تمرهندی را با ۲ و نیم لیوان آب جوش مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم تا تمرهندی در آب جوش حل شود، سپس آب تمرهندی را صاف می کنیم و به قابلمه حاوی سبزیجات اضافه می کنیم و حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم.
مرحله 6
حالا باید صبر کنیم تا قلیه جا بیفتد. در ۱۰ دقیقه پایانی پخت قلیه رب گوجه فرنگی را به صورت جداگانه سرخ می کنیم و به همراه میگوها به قابلمه اضافه می کنیم. در آخر پس از اینکه قلیه میگو امده شد آنرا به همراه برنج سرو می کنیم.
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۱۶۹.۶۲ | - % |
چربی کل | ۹.۸۷ | - % |
چربی اشباع شده | ۱.۵۸ | - % |
چربی ترانس | ۱.۴۱ | - % |
کلسترول | ۷۶.۳۰ | - % |
سدیم | ۴۵۱.۰۵ | ۳۰ % |
کربوهیدرات کل | ۱۱.۰۹ | ۹ % |
فیبر رژیمی | ۱.۷۹ | - % |
قند | ۴.۴۷ | - % |
پروتئین | ۱۰.۹۹ | ۲۰ % |
ویتامین A | ۹۶.۹۰ | ۱۱ % |
کلسیم | ۶۴.۰۴ | ۶ % |
نظرات کاربران