واویشکا مرغ یکی از خوراک های بسیار فوری و خوشمزه می باشد که می توانید به راحتی برای روز های که زمان کافی برای تهیه غذا ندارید تهیه کنید. واوایشکا مرغ همانند رسپی های دیگر واویشکا بریا گیلان می باشد. واویشکا مرغ را می توانید هم با نان تازه و هم با پلو سرو کنید و می توان بی شک طعم آن را فوق العاده دان ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۱۵ دقیقه
مدت زمان پخت:
۶۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۲ نفر
مواد تشکیل دهنده
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
برای تهیه واویشکا مرغ گیلانی ابتدا گوشت مرغ را به صورت نوراهای نازک یا به صورت حبه ای خرد می کنیم و پس از شستشو کنار می گذاریم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم.
مرحله 2
پس از اینکه پیاز سبک و شیشه ای شد، مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر به همراه پیاز تفت می دهیم. در ادامه سیر را به صورت ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیمف سپس یک دقیقه تفت می دهیم.
مرحله 3
در این مرحله مرغ خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند. پس از اینکه گوشت مرغ به خوبی سرخ شد و رنگش تغییر کرد، گوجه فرنگی را پوست می گیریم و به صورت ریز خرد می کنیم، سپس به تابه اضافه می کنیم.
مرحله 4
در این مرحله مرغ خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند. پس از اینکه گوشت مرغ به خوبی سرخ شد و رنگش تغییر کرد، گوجه فرنگی را پوست می گیریم و به صورت ریز خرد می کنیم، سپس به تابه اضافه می کنیم.
مرحله 5
برای خوشرنگ تر شدن واویشکا می توانیم ۱ قاشق غذاخوری رب هم به تابه اضافه کنیم و به خوبی تفت دهیم تا طعم خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود. در پایان این غذای خوشمزه را به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.
نظرات