سالاد الویه از سالادهای بسیار معروف کشور روسیه است که با دستورها و مواد متنوعی درست می شود ، بسیار لذیذ و مقوی بوده و با خوردن آن از طعم لذیذش لذت خواهید برد ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۳۰ دقیقه
مدت زمان پخت:
۶۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۴ نفر
مواد تشکیل دهنده
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
برای تهیه سالاد الویه مجلسی ابتدا گوشت مرغ را به همراه هویج و سیب زمینی داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه ۲ پیمانه آب اضافه می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا مواد بپزند.
مرحله 2
در صورتی که بخواهیم نخود فرنگی را نیز خودمان بپزیم، آنرا نیز به قابلمه مرغ اضافه می کنیم. پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد، کف های سفید رنگ روی سطح آب را با قاشق جمع می کنیم و دور می ریزیم تا طعم و بوی زهم مرغ گرفته شود.
مرحله 3
در این مرحله تخم مرغ ها را به صورت جداگانه به همراه ۲ پیمانه آب درون یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آنها نیز به طور کامل بپزند. در حین پختن مواد به سراغ آماده کردن سس سالاد می رویم.
مرحله 4
برای تهیه سس سالاد آب لیمو ترش را می گیریم، سپس صاف می کنیم و درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه سس مایونز را به همراه سس خردل و مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم.
مرحله 5
پس از اینکه مواد یکدست شدند، روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم تا طعم مواد به خوبی با هم تلفیق شود. در ادامه سیب زمینی ها را پس از اینکه پختند، پوست گرفته و به صورت نگینی خرد می کنیم.
مرحله 6
در صورت تمایل می توانیم سیب زمینی را به صورت کاملا له کنیم. در ادامه گوشت مرغ را پس از پخت، به صورت ریش ریش یا نگینی خرد می کنیم و به کاسه می افزاییم. در ادامه هویج را به صورت نگینی خرد می کنیم.
مرحله 7
در این مرحله هویج خرد شده را به همراه نخودفرنگی به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه پیازچه و خیارشور را نیز به صورت نگنی ریز خرد می کنیم و به دیگر مواد اضافه کرده و با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.
مرحله 8
پس از اینکه مواد سالاد کاملا یکدست شدند، سس را از یخچال خارج کرده و به مواد درون کاسه می افزاییم. حالا مواد را به آرامی ترکیب می کنیم تا تمام قسمت های سالاد به سس آغشته شود.
مرحله 9
پس از اینکه سالاد آماده شد، روی آنرا به سلیقه خود با خیار شور، هویج و … تزیین می کنیم. در ادامه سالاد را در یخچال قرار می دهیم تا سس به طور کامل جذب سالاد شود، سپس به همراه نان باگت سرو می کنیم.
نظرات