تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۱۱
۰
۰
سالاد اندونزی همانطور که از نامش مشخص است یکی از سالادهای خوب و بسیار خوشمزه کشور اندونزی می باشد. این سالاد شباهت های زیادی به سالاد کلم سفید ایرانی می باشد البته برخی مواد در این دو سالاد متفاوت است.
مرحله 1
برای تهیه سالاد اندونزی ابتدا هویج را به صورت آبپز یا بخارپز می پزیم و به صورت خلالی بسیار نازک خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه کلم قرمز و کلم سفید را به صورت رشته ای نازک و یکدست خرد می کنیم.
مرحله 2
خیارشور را نیز به صورت رشته ای نازک خرد کرده و با فشار دست آبش اضافی اش را می گیریم تا باعث آبکی شدن سالاد نشود. کالباس را نیز در ادامه به صورت رشته های نازک خرد کرده و به همراه دیگر مواد داخل یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم.
مرحله 3
برای نخود فرنگی و ذرت می توانید از کنسرو آماده یا ذرت و نخودفرنگی آبپز شده استفاده کنیم. در صورتی که از کنسرو استفاده کنیم کافیست آب اضافی شان را گرفته سپس به دیگر مواد اضافه کنیم. حالا تمام مواد را با هم خوب مخلوط می کنیم.
مرحله 4
در این مرحله چند قاشق سس مایونز را به همراه کمی نمک، فلفل سیاه و آبلیمو در یک کاسه کوچک می ریزیم، سپس با مقدار کمی آب سس مایونز را رقیق می کنیم و روی سالاد می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا به تمام نقاط سالاد برسد.
مرحله 5
حالا تقریبا سالاد ما آماده است، آنرا در ظرف مورد نظرمان می ریزیم و روی آنرا با سلفون می پوشانیم. در آخر ظرف سالاد را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سس به طور کامل به خورد مواد سالاد برود.
مرحله 6
.
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۱۱۸.۹۳ | - % |
چربی کل | ۸.۳۵ | - % |
چربی اشباع شده | ۰.۳۸ | - % |
چربی ترانس | ۰.۰۱ | - % |
کلسترول | ۱.۱۸ | - % |
سدیم | ۲۷۱.۴۹ | ۱۸ % |
کربوهیدرات کل | ۸.۲۶ | ۶ % |
فیبر رژیمی | ۱.۹۹ | - % |
قند | ۲.۸۵ | - % |
پروتئین | ۳.۷۶ | ۷ % |
ویتامین A | ۲۳۲۵.۷۷ | ۲۵۸ % |
کلسیم | ۱۸.۹۷ | ۲ % |
نظرات کاربران