سالاد تن ماهی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و بسیار پر طرفدار ایرانی است که می توانید آنرا به عنوان پیش غذا یا به عنوان یک وعده غذای سبک سرو کنید. این سالاد در مناطق مختلف کشور با مواد مختلفی تهیه می شود. ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۳۰ دقیقه
مدت زمان پخت:
۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۴ نفر
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
برای تهیه سالاد تن ماهی مجلسی ابتدای کار پوست سیب زمینی ها را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت نگینی خرد می کنیم. در ادامه سیب زمینی را درون یک قابلمه حاوی آب می ریزیم و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله 2
حالا اجازه می دهیم سیب زمینی درون آب جوش بماند تا کاملا آب پز شود. در ادامه کنسرو تن ماهی را درون یک قابلمه حاوی آب قرار می دهیم، سپس قابلمه را روی حرارت زیاد می گذاریم و اجازه می دهیم تن ماهی به مدت ۲۰ دقیقه درون آب جوش بماند.
مرحله 3
در این مرحله پس از گذشت این زمان کنسرو تن ماهی را از قابلمه خارج می کنیم، سپس تن ماهی را از صافی رد می کنیم تا روغن اضافی اش خارج شود. در ادامه گوشت تن ماهی را ریش ریش می کنیم و درون یک ظرف مناسب می ریزیم.
مرحله 4
حالا سیب زمینی را درون آبکش می ریزیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شده، سپس کاملا خنک شود. در ادامه شوید را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش کاملا خارج شود.
مرحله 5
در این مرحله شوید را روی تخته گوشت قرار می دهیم، سپس به صورت ریز خرد می کنیم و به تن ماهی اضافه می کنیم. درادامه سیب زمینی را به همراه نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به تن ماهی اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.
مرحله 6
حالا خیارشور را می شوییم، سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه کنسرو نخود فرنگی را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی شان خارج شود، سپس نخود فرنگی را به همراه خیارشور و سس مایونز به مخلوط تن ماهی اضافه می کنیم.
مرحله 7
در نهایت سالاد تن ماهی را با قاشق زیر و رو می کنیم تا مواد سالاد به سس آغشته شوند. در آخر سالاد تن ماهی را درون یخچال قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۲ ساعت استراحت کند تا مزه ها با هم ترکیب شوند. نوش جان.
نظرات