طرز تهیه سالاد شیرازی


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


سمیرا محمدی

سمیرا محمدی

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۴/۰۳

clapping

۰

cooking

۰

سالاد شیرازی

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


سالاد شیرازی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که خیلی فوری آماده می شود و همراه سفره های ایرانی است.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۴ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

برای تهیه سالاد شیرازی مجلسی ابتدا خیارها را می شوییم، سپس سر و ته خیارها را جدا می کنیم و به صورت مکعبی ریز خرد می کنیم. خیار خرد شده را داخل ظرف سالادخوری می ریزیم، در ادامه گوجه فرنگی را می شوییم و به همین صورت خرد می کنیم و به ظرف سالاد اضافه می کنیم.

مرحله 2

در این مرحله پیاز را پوست می گیریم و به صورت نگینی ریز خرد کرده و به ظرف سالاد اضافه می کنیم. مواد تشکیل دهنده سالاد شیرازی اصیل ایراین فقط خیار، گوجه فرنگی و پیاز هستند و بهتر است مواد دیگری به سالاد اضافه نکنیم.

مرحله 3

در پایان نعناع خشک را روی تمام مواد سالاد می ریزیم و مخلوط می کنیم، سپس مقداری نمک و فلفل سیاه داخل آبغوره می ریزیم و پس از اینکه به خوبی ترکیب کردیم به سالاد اضافه می کنیم. در پایان سالاد را در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی سالاد شیرازی

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۸۵.۱۷ - %
چربی کل ۱.۰۷ - %
    چربی اشباع شده ۰.۴۵ - %
    چربی ترانس ۰.۰۰ - %
کلسترول ۰.۰۰ - %
سدیم ۲۰۳۶۴.۷۸ ۱۳۵۸ %
کربوهیدرات کل ۲۱.۵۶ ۱۷ %
    فیبر رژیمی ۸.۲۹ - %
    قند ۰.۴۳ - %
پروتئین ۳.۴۷ ۶ %
ویتامین A ۱۹۱.۶۶ ۲۱ %
کلسیم ۱۶۰.۵۸ ۱۶ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.