تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۱۱
۰
۰
سالاد شیرازی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که خیلی فوری آماده می شود و همراه سفره های ایرانی است.
مرحله 1
برای تهیه سالاد شیرازی مجلسی ابتدا خیارها را می شوییم، سپس سر و ته خیارها را جدا می کنیم و به صورت مکعبی ریز خرد می کنیم. خیار خرد شده را داخل ظرف سالادخوری می ریزیم، در ادامه گوجه فرنگی را می شوییم و به همین صورت خرد می کنیم و به ظرف سالاد اضافه می کنیم.
مرحله 2
در این مرحله پیاز را پوست می گیریم و به صورت نگینی ریز خرد کرده و به ظرف سالاد اضافه می کنیم. مواد تشکیل دهنده سالاد شیرازی اصیل ایراین فقط خیار، گوجه فرنگی و پیاز هستند و بهتر است مواد دیگری به سالاد اضافه نکنیم.
مرحله 3
در پایان نعناع خشک را روی تمام مواد سالاد می ریزیم و مخلوط می کنیم، سپس مقداری نمک و فلفل سیاه داخل آبغوره می ریزیم و پس از اینکه به خوبی ترکیب کردیم به سالاد اضافه می کنیم. در پایان سالاد را در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود.
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۸۵.۱۷ | - % |
چربی کل | ۱.۰۷ | - % |
چربی اشباع شده | ۰.۴۵ | - % |
چربی ترانس | ۰.۰۰ | - % |
کلسترول | ۰.۰۰ | - % |
سدیم | ۲۰۳۶۴.۷۸ | ۱۳۵۸ % |
کربوهیدرات کل | ۲۱.۵۶ | ۱۷ % |
فیبر رژیمی | ۸.۲۹ | - % |
قند | ۰.۴۳ | - % |
پروتئین | ۳.۴۷ | ۶ % |
ویتامین A | ۱۹۱.۶۶ | ۲۱ % |
کلسیم | ۱۶۰.۵۸ | ۱۶ % |
نظرات کاربران