تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۱۱
۰
۰
سالاد فصل یکی از محبوب ترین سالادهای ایرانی است که در مجالس و مهمانی ها هم کاربرد دارد.
مرحله 1
ابتدا کاهو و کلم را به صورت خلالی نازک خرد کنید و از یک سمت دیس به صورت شکل سالاد می ریزیم و قوس می دهیم.
مرحله 2
در ادامه هویج را پوست گرفته و خلالی کنید و در کنار کلم یا کاهو بریزید.خیار را اگر دوست دارید با پوست و یا بی پوست خلالی خرد کنید و در کنار هویج در دیس به صورت مورب بچینید.
مرحله 3
در این مرحله باید گوجه فرنگی را به صورت لبه ای خرد کنید و در کنار خیار قرار دهید.در ادامه باید ذرت را هم به سالاد اضافه کنید که می توانید از کنسرو استفاده کنید و یا خودتان ذرت خام را بپزید.
مرحله 4
سالاد تقریبا اماده است و نوبت درست کردن سس می رسد.برای تهیه سس باید ماست چکیده را با سس مایونز در یک ظرف کوچک بریزید و خوب ان را به هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
مرحله 5
وقتی که سس و ماست کاملا یکدست شدند باید آب لیمو ترش را اضافه کنید و بعد از آن نمک و فلفل سیاه و شکر را به سس اضافه کنید و مواد را باز هم خوب به همخ بزنید تا سس شما اماده شود.
مرحله 6
سالاد شما آماده است و می توانید سس سالاد را در ظرف های مخصوص سس در کنار سس قرار دهید تا در موقع سرو سالاد از سس هم استفاده کنید.می توانید سس را نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم ان بهتر شود.
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۳۶.۰۶ | - % |
چربی کل | ۱.۴۵ | - % |
چربی اشباع شده | ۰.۲۱ | - % |
چربی ترانس | ۰.۰۰ | - % |
کلسترول | ۰.۵۹ | - % |
سدیم | ۷۹.۵۴ | ۵ % |
کربوهیدرات کل | ۵.۵۸ | ۴ % |
فیبر رژیمی | ۱.۵۰ | - % |
قند | ۲.۵۲ | - % |
پروتئین | ۱.۱۷ | ۲ % |
ویتامین A | ۲۶۰۸.۳۳ | ۲۹۰ % |
کلسیم | ۲۳.۳۶ | ۲ % |
نظرات کاربران