سالاد میگو با آواکادو یک پیش غذای پرطرفدار و بسیار مقوی میباشد . اگر میخواهید شام سبک میل کنید میتوانید از این خوراک استفاده نمایید و یا اینکه آن را جایگزین سالاد های معمولی در مهمانی های خاص خود کنید . ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۲۰ دقیقه
مدت زمان پخت:
۴۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۶ نفر
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
ابتدا 3 عدد آووکادو رسیده را از وسط نصف کنید هسته آن را دربیاورید و به قطعات مکعبی کوچک خرد کنید. یک عدد لیمو تازه را قاچ کنید و آب آن را روی آووکادو ها بریزید تا رنگ قطعات آووکادو تغییر نکندو سبز باقی بماند.
مرحله 2
12 عدد میگو را از قبل پاک کنید و با مقداری آب داخل یک قابلمه بجوشانید تا کاملا پخته شوند سپس داخل صافی بریزید تا آب اضافی آن ها برود سپس کنار بگذارید.
مرحله 3
2 عدد ساقه کرفس را هم به تکه های کوچک خرد کنید و کنار بگذارید. 3 عدد تربچه را هم به صورت نازک خرد نمایید.
مرحله 4
برگ های کاهو پیچ را هم اندکی چاقو بزنید(خیلی خرد نکنید)
مرحله 5
در این مرحله 1 عدد لیموی باقی مانده را قاچ کنید و آب آن را به نصف پیمانه سس مایونز بی افزایید، مقداری روغن زیتون را هم به سس اضافه کنید و مقداری هم نمک و فلفل به آن بی افزایید تا همه مواد با سس مایونز ترکیب شود. در یک ظرف مناسب،آووکادوهای خرد شده، برگ های کاهو پیچ، کرفس خرد شده، تربچه های خرد شده، و میگوهای پخته را بی افزایید و همه مواد را باهم ترکیب کنید و سس را روی همه آن ها بریزید و با قاشق همه مواد را باهم مخلوط نمایید. سالاد را در کاسه های کوچک برای 6 نفر طوری سرو کنید که برای ظرف هر نفر 2 عدد میگو گذاشته شود. نوش جان
نظرات