تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۱۱
۰
۰
سالاد یونانی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و بین المللی است که اصلت آن همانطور که از نامش مشخص است متعلق به کشور یونان می باشد. این سالاد خوشمزه و متفاوت از نظر ظاهری شباهت هایی هم به سالاد شیرازی ما ایرانی ها دارد.
مرحله 1
برای تهیه سالاد یونانی خوشمزه ابتدا خیار ها را می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت حلقه حلقه خرد می کنیم می توانیم اگر احساس کردیم کمی حلقه ها بزرگ هستند خیار ها را ابتدا از وسط نصف کنیم و بعد برش بدهیم که شبیه نیم دایره می شوند.
مرحله 2
خیارهای خرد شده را در ظرف سالاد می ریزیم و گوجه فرنگی ها را تمیز می شوییم و به صورت مربع های درشت خرد می کنیم و داخل ظرف سالاد می ریزیم و بعد پیاز را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و حلقه حلقه باریک خرد می کنیم و به مواد اضافه می کنیم.
مرحله 3
فلفل دلمه ای را نیز می شوییم و ریز ریز خرد می کنیم و داخل ظرف سالاد می ریزیم(اگر از فلفل دلمه ای با رنگ نارنجی یا زرد استفاده کنید سالاد زیباتری خواهید داشت)هسته های زیتون سیاه را بیرون می آوریم و آن ها را نصف می کنیم
مرحله 4
و به همراه روغن زیتون و آبلیمو ،سرکه و کمی نمک به مواد می افزاییم و مواد سالاد را با هم خوب مخلوط می کنیم و پنیر فتا را به صورت مربع های کوچک برش می دهیم و به مواد اضافه می کنیم و مواد را مجددا زیر و رو می کنیم تا مواد به خورد هم بروند
مرحله 5
و روی ظرف را سلفون می کشیم و ۱ الی ۲ ساعت ظرف را داخل یخچال قرار می دهیم و سپس بیرون می آوریم و سرو می کنیم نوش جان.
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۵۸.۸۸ | - % |
چربی کل | ۳.۸۶ | - % |
چربی اشباع شده | ۱.۷۹ | - % |
چربی ترانس | ۰.۰۰ | - % |
کلسترول | ۱۰.۹۲ | - % |
سدیم | ۲۳۹.۹۶ | ۱۶ % |
کربوهیدرات کل | ۴.۳۹ | ۳ % |
فیبر رژیمی | ۰.۷۸ | - % |
قند | ۲.۱۰ | - % |
پروتئین | ۲.۴۱ | ۴ % |
ویتامین A | ۳۶۹.۴۹ | ۴۱ % |
کلسیم | ۷۳.۰۳ | ۷ % |
نظرات کاربران