سالاد یونانی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و بین المللی است که اصلت آن همانطور که از نامش مشخص است متعلق به کشور یونان می باشد. این سالاد خوشمزه و متفاوت از نظر ظاهری شباهت هایی هم به سالاد شیرازی ما ایرانی ها دارد. ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۳۰ دقیقه
مدت زمان پخت:
۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۴ نفر
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
برای تهیه سالاد یونانی خوشمزه ابتدا خیار ها را می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت حلقه حلقه خرد می کنیم می توانیم اگر احساس کردیم کمی حلقه ها بزرگ هستند خیار ها را ابتدا از وسط نصف کنیم و بعد برش بدهیم که شبیه نیم دایره می شوند.
مرحله 2
خیارهای خرد شده را در ظرف سالاد می ریزیم و گوجه فرنگی ها را تمیز می شوییم و به صورت مربع های درشت خرد می کنیم و داخل ظرف سالاد می ریزیم و بعد پیاز را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و حلقه حلقه باریک خرد می کنیم و به مواد اضافه می کنیم.
مرحله 3
فلفل دلمه ای را نیز می شوییم و ریز ریز خرد می کنیم و داخل ظرف سالاد می ریزیم(اگر از فلفل دلمه ای با رنگ نارنجی یا زرد استفاده کنید سالاد زیباتری خواهید داشت)هسته های زیتون سیاه را بیرون می آوریم و آن ها را نصف می کنیم
مرحله 4
و به همراه روغن زیتون و آبلیمو ،سرکه و کمی نمک به مواد می افزاییم و مواد سالاد را با هم خوب مخلوط می کنیم و پنیر فتا را به صورت مربع های کوچک برش می دهیم و به مواد اضافه می کنیم و مواد را مجددا زیر و رو می کنیم تا مواد به خورد هم بروند
مرحله 5
و روی ظرف را سلفون می کشیم و ۱ الی ۲ ساعت ظرف را داخل یخچال قرار می دهیم و سپس بیرون می آوریم و سرو می کنیم نوش جان.
نظرات