تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۱۶
۰
۰
املت سیب زمینی دستور تهیه های مختلفی در سرتاسر دنیا دارد که معروف ترین آن املت سیب زمینی اسپانیایی است
مرحله 1
برای تهیه املت سیب زمینی مجلسی ابتدا سیب زمینی ها را به صورت خلالی یا حبه ای خرد می کنیم، سپس به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه داخل یک کاسه آب سرد می ریزیم تا نشاسته روی سیب زمینی ها از بین برود.
مرحله 2
در این مرحله سیب زمینی ها را با یک پارچه تمیز خشک می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن به تابه اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن داغ شد سیب زمینی ها را به تابه اضافه می کنیم.
مرحله 3
تفت دادن سیب زمینی ها را تا جایی که به خوبی سرخ شوند ادامه می دهیم، سپس تخم مرغ ها را داخل یک کاسه می شکنیم و مقداری نمک و فلفل سیاه به همراه ادویه های مورد پسند خود به تخم مرغ ها اضافه می کنیم.
مرحله 4
در این مرحله تخم مرغ را به خوبی با چنگال مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند و از حالت لختگی خارج شوند. در ادامه تخم مرغ را به تابه اضافه می کنیم، سپس فلفل دلمه ای را به صورت نگینی یا خلالی خرد می کنیم.
مرحله 5
حالا فلفل دلمه ای ها را روی تخم مرغ می ریزیم و درب تابه را می گذاریم. حرارت زیر تابه را کاملا ملایم می کنیم و اجازه می دهیم املت به مدت ۱۰ دقیقه در همین حالت بماند تا فلفل دلمه ای نرم شود و تخم مرغ ها بپزند.
مرحله 6
در صورتی که طعم فلفل دلمه ای را دوست ندارید می توانید مواد غذایی دیگری مانند سوسیس یا کالباس را جایگزین فلفل دلمه ای کنید. در پایان املت را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان تازه سرو می کنیم.
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۹۸.۷۳ | - % |
چربی کل | ۲.۳۶ | - % |
چربی اشباع شده | ۰.۷۲ | - % |
چربی ترانس | ۰.۰۰ | - % |
کلسترول | ۷۹.۹۴ | - % |
سدیم | ۱۵۴.۷۶ | ۱۰ % |
کربوهیدرات کل | ۱۵.۴۵ | ۱۲ % |
فیبر رژیمی | ۱.۱۶ | - % |
قند | ۱.۷۴ | - % |
پروتئین | ۴.۱۲ | ۷ % |
ویتامین A | ۳۴.۹۴ | ۴ % |
کلسیم | ۱۵.۴۳ | ۲ % |
نظرات