بادمجان شکم پر (با گردو)

بادمجان شکم پر (با گردو)

بادمجان شکم پر یک غذای خوشمزه و آسان است که در کمترین زمان میتوان طبخ کرد . با آنوزش این غذای خوشمزه با ما همراه باشید . پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت:

۴۵ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۵ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی بادمجان شکم پر (با گردو)

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

جهت تهیه بادمجان شکم پر ابتدا بادمجان ها را بشویید. در صورت تمایل میتوانید پوست بادمجان ها را با کمک پوست کن بکنید. به صورت عمودی برشی از ابتدا تا انتها ( تا حدی که مواد بیرون نریزد) بزنید. بادمجان ها را درون آب قرار داده و مقداری نمک روی آنها بپاشید تا تلخی آن ها گرفته شود.

مرحله 2

پیاز را رنده ریز کرده و به مغزه گردو آسیاب شده و سبزی معطر به خوبی مخلوط کنید. سپس رب انار و فلفل و زردچوبه را به همراه مقداری نمک به مخلوط اضافه نمایید.

مرحله 3

بادمجان ها را آبکش کرده تا آب حاصل از آن به خوبی گرفته شود و مواد را به اندازه دلخواه داخل شکم بادمجان ها بریزید .

مرحله 4

ماهیتابه را روی حرارت قرار داده و بادمجان های شکم پر را به آرامی سرخ کنید.

مرحله 5

با استفاده از مقداری آب و رب انار و گردوی ساییده شده میتوانید مایع رقیقی درست کنید و درون ماهیتابه بریزید تا زمانی که بادمجان ها در حا سرخ شدن هستند به خوبی بپزند. خاطرتان باشد درب ماهیتابه را حتما به مدت ۱ ربع جفت کنید و سپس بردارید تا غذا جا بیوفتد.