بوریتو (بورک) مرغ

بوریتو (بورک) مرغ

بوریتوی مرغ یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه مکزیکی است که معمولا در وعده صبحانه سرو می شود. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۳۰ دقیقه

مدت زمان پخت:

۶۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۲ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی بوریتو (بورک) مرغ

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

برای تهیه بوریتوی مرغ خوشمزه در ابتدای کار مواد داخل بوریتو را تهیه می کنیم. برای این منظور، ذرت را با کمی آب درون قابلمه می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا بپزد. در ادامه برنج را درون یک کاسه آب می ریزیم و ۳۰ دقیقه می خیسانیم.

مرحله 2

در این مرحله برنج را با کمی آب روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد. گوجه فرنگی را شسته و ریز خرد می کنیم. پیازچه و فلفل دلمه ای و جعفری را شسته و خرد می کنیم. سپس با هم مخلوط می کنیم. سیر را رنده کرده و به آن اضافه می کنیم.

مرحله 3

آب لیمو تازه را روی مواد می ریزیم و نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود. پیاز را شسته و خرد می کنیم. یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.

مرحله 4

پیاز را به روغن اضافه کرده و تفت می دهیم تا طلایی شود. مرغ ها را به صورت ریز خرد کرده و به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا تغییر رنگ داده و طلایی شود. سپس مقداری فلفل قرمز و پودر کاری و تخم گشنیز اضافه می کنیم.

مرحله 5

در این مرحله مقداری نمک اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم تا گوشت مرغ مزه دار شود. در این مرحله برنج و ذرت پخته شده را به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. در آخر دو پیمانه سس گوجه اضافه کرده و مواد را حسابی با هم تفت می دهیم.

مرحله 6

برای بوریتو، به نان ترتیلا احتیاج داریم. نان ترتیلا را برداشته و با مواد پر می کنیم. روی آن را از مخلوط سبزیجات و پنیر می ریزیم و درون ساندویچ ساز قرار می دهیم تا برشته و سوخاری شود. سپس آن را سرو می کنیم.