تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۰۲
۰
۰
“بوریتوی لوبیا” یک غذای مکزیکی آسان و خوشمزه است که با ترکیب لوبیا و ترتیلا آماده می کنیم.
مرحله 1
ابتدا برنج را شسته و آن را در آب در حال جوش بریزید و بعد از آبکش کردن بگذارید دم بکشد. در این فاصله ، پیاز ، پیازچه ، سیر و فلفل هالوپینو را خرد کنید.
مرحله 2
تابه ای را روی حرارت قرار داده و پیاز را با مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود. در ادامه سیر را افزوده و فلفل را هم داخل تابه بریزید و سبزیجات را خوب تفت دهید. در ادامه زیره را بریزید و تفت دهید ، 3 قاشق رب را افزوده و یک تا دو دقیقه تفت دهید تا رنگ دهد و خامی آن از بین برود.
مرحله 3
در مرحله بعد لوبیا را بریزید و یک و نیم لیوان آب افزوده و شعله را زیاد کنید تا بجوشد. مخلوط را با حرارت کم برای 15 دقیقه بپزید.
مرحله 4
در آخرین مرحله پیازچه خرد شده و ذرت پخته را داخل خوراک بریزید و بعد از چند جوش شعله را خاموش کنید. برنج را داخل مخلوط لوبیا بریزید و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
مرحله 5
نان ها را گرم کرده و داخل هر کدام از آن ها از مخلوط بالا بریزید و کمی پنیر بپاشید. نان ها را بپیچید و در ظرف سرو قرار دهید و میل کنید.
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۱۶۹.۴۸ | - % |
چربی کل | ۵.۴۷ | - % |
چربی اشباع شده | ۱.۴۶ | - % |
چربی ترانس | ۰.۰۰ | - % |
کلسترول | ۱.۹۰ | - % |
سدیم | ۱۹۱.۴۸ | ۱۳ % |
کربوهیدرات کل | ۲۵.۱۸ | ۱۹ % |
فیبر رژیمی | ۴.۴۰ | - % |
قند | ۲.۰۴ | - % |
پروتئین | ۵.۹۸ | ۱۱ % |
ویتامین A | ۱۸۷.۵۹ | ۲۱ % |
کلسیم | ۷۱.۰۰ | ۷ % |
نظرات کاربران