طرز تهیه بوریتو (بورک) لوبیا و ذرت


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


زهرا ساعدی

زهرا ساعدی

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۰۷

clapping

۰

cooking

۰

بوریتو (بورک) لوبیا و ذرت

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


“بوریتوی لوبیا” یک غذای مکزیکی آسان و خوشمزه است که با ترکیب لوبیا و ترتیلا آماده می کنیم.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۶۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۴ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

ابتدا برنج را شسته و آن را در آب در حال جوش بریزید و بعد از آبکش کردن بگذارید دم بکشد. در این فاصله ، پیاز ، پیازچه ، سیر و فلفل هالوپینو را خرد کنید.

مرحله 2

تابه ای را روی حرارت قرار داده و پیاز را با مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود. در ادامه سیر را افزوده و فلفل را هم داخل تابه بریزید و سبزیجات را خوب تفت دهید. در ادامه زیره را بریزید و تفت دهید ، 3 قاشق رب را افزوده و یک تا دو دقیقه تفت دهید تا رنگ دهد و خامی آن از بین برود.

مرحله 3

در مرحله بعد لوبیا را بریزید و یک و نیم لیوان آب افزوده و شعله را زیاد کنید تا بجوشد. مخلوط را با حرارت کم برای 15 دقیقه بپزید.

مرحله 4

در آخرین مرحله پیازچه خرد شده و ذرت پخته را داخل خوراک بریزید و بعد از چند جوش شعله را خاموش کنید. برنج را داخل مخلوط لوبیا بریزید و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

مرحله 5

نان ها را گرم کرده و داخل هر کدام از آن ها از مخلوط بالا بریزید و کمی پنیر بپاشید. نان ها را بپیچید و در ظرف سرو قرار دهید و میل کنید.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی بوریتو (بورک) لوبیا و ذرت

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۱۶۹.۴۸ - %
چربی کل ۵.۴۷ - %
    چربی اشباع شده ۱.۴۶ - %
    چربی ترانس ۰.۰۰ - %
کلسترول ۱.۹۰ - %
سدیم ۱۹۱.۴۸ ۱۳ %
کربوهیدرات کل ۲۵.۱۸ ۱۹ %
    فیبر رژیمی ۴.۴۰ - %
    قند ۲.۰۴ - %
پروتئین ۵.۹۸ ۱۱ %
ویتامین A ۱۸۷.۵۹ ۲۱ %
کلسیم ۷۱.۰۰ ۷ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.