بوریتو (بورک) لوبیا و ذرت

بوریتو (بورک) لوبیا و ذرت

“بوریتوی لوبیا” یک غذای مکزیکی آسان و خوشمزه است که با ترکیب لوبیا و ترتیلا آماده می کنیم. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت:

۶۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۴ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی بوریتو (بورک) لوبیا و ذرت

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

ابتدا برنج را شسته و آن را در آب در حال جوش بریزید و بعد از آبکش کردن بگذارید دم بکشد. در این فاصله ، پیاز ، پیازچه ، سیر و فلفل هالوپینو را خرد کنید.

مرحله 2

تابه ای را روی حرارت قرار داده و پیاز را با مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود. در ادامه سیر را افزوده و فلفل را هم داخل تابه بریزید و سبزیجات را خوب تفت دهید. در ادامه زیره را بریزید و تفت دهید ، 3 قاشق رب را افزوده و یک تا دو دقیقه تفت دهید تا رنگ دهد و خامی آن از بین برود.

مرحله 3

در مرحله بعد لوبیا را بریزید و یک و نیم لیوان آب افزوده و شعله را زیاد کنید تا بجوشد. مخلوط را با حرارت کم برای 15 دقیقه بپزید.

مرحله 4

در آخرین مرحله پیازچه خرد شده و ذرت پخته را داخل خوراک بریزید و بعد از چند جوش شعله را خاموش کنید. برنج را داخل مخلوط لوبیا بریزید و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

مرحله 5

نان ها را گرم کرده و داخل هر کدام از آن ها از مخلوط بالا بریزید و کمی پنیر بپاشید. نان ها را بپیچید و در ظرف سرو قرار دهید و میل کنید.

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.