برخلاف تصور بسیاری از افراد، درستکردن پاستای رژیمی اصلا کار سختی نیست و نیاز به مواد اولیهی خاصی ندارد؛ بلکه شما میتوانید بهراحتی و با استفاده از مواد خیلی ساده، انواع پاستای سبزیجات رژیمی تهیه کنید و از نوشجان کردن این غذای خوشطعم در کنار عزیزان خود لذت ببرید. ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۱۵ دقیقه
مدت زمان پخت:
۹۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۴ نفر
مواد تشکیل دهنده
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
ابتدا هویج و لوبیا را بخارپز کنید. پس از آنکه سبزیجات شما کاملا پخت، آنها را بهصورت نگینی یا شکل و اندازهی دلخواه خود، خرد کنید و کنار بگذارید. سپس پیاز نگینی شده را با مقدار بسیار کمی روغن آفتابگردان غنچه تفت دهید و پس از آنکه پیاز کمی سبک شد، سیر خرد یا رنده شده را به آن اضافه کنید و تفتدادن را ادامه دهید.
مرحله 2
در مرحلهی بعد، هویج، لوبیا سبز، قارچ خرد شده و ادویهجات را اضافه کرده و کمی تفت دهید. بعد از چند دقیقه، یک استکان آب به مواد تفت داده شده بیفزایید و درب ظرف را بگذارید تا مواد شما بهمدت ۱۰ دقیقه روی حرارت متوسط بپزند.
مرحله 3
در فاصلهای که مواد در حال پختن هستند، اسپاگتی خود را نیز با مقدار کافی آب جوش و اندکی نمک و روغن روی حرارت قرار دهید و بپزید. در این مرحله توجه داشته باشید که پاستا فقط باید بپزد ولی نباید اجازه ندهید که بیش از اندازه روی شعله بماند و له شود.
مرحله 4
پس از پختن ماکارونیها، آنها را آبکش و با موادی که پخته بودید، مخلوط کنید. در کنار این غذای خوشمزه میتوانید از لیموی تازه نیز استفاده کنید و مزهی بهتری به پاستای سبزیجات رژیمی خود بدهید.
نظرات