پاستا با سوسیس یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود. همانطور که مطمئنا می دانید پاستا یکی از محبوب ترین غذاهای کشور ایتالیا است که با مواد و سس های بسیار متنوعی سرو می شود، یکی از دستورهای جدید پخت پاستا استفاده از سوسیس و پنیر پارمزان در کنار این غذا است ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۱۰ دقیقه
مدت زمان پخت:
۳۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۴ نفر
مواد تشکیل دهنده
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
برای تهیه پاستا با سوسیس دودی ابتدا گوجه فرنگی ها را تمیز می شوییم و پوست روی آن ها را می گیریم و رنده ریز می کنیم و کنار می گذاریم.فلفل دلمه ای را می شوییم و کلاهک و تخمه های داخل آن را خارج می کنیم.
مرحله 2
سپس روی تخته آشپزخانه به صورت مکعب های ریز خرد می کنیم و داخل بشقابی می ریزیم.سوسیس ها را نیز مانند فلفل دلمه ای ها خرد می کنیم و کنار می گذاریم. بعد پوست پیاز و سیرها را می گیریم و آنها را می شوییم.
مرحله 3
سپس روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم.تابه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن زیتون داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا روغن کمی گرم شود و پیازها را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شوند
مرحله 4
بعد سیرها را اضافه می کنیم و آنها را خوب تفت می دهیم تا رنگ آن ها تغییر کند و در حال سرخ شدن باشند که پوره گوجه فرنگی را به آن ها می افزاییم و مجددا مواد را تفت می دهیم و اجازه می دهیم تا آب گوجه فرنگی ها تبخیر شود و سس قوام یابد.
مرحله 5
سپس داخل قابلمه ای متوسط تا نصفه آب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا زودتر به جوش بیاید و بعد کمی نمک به آن اضافه می کنیم و پاستاها را در حال جوشیدن آب اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا بپزند.
مرحله 6
تابه ای بزرگ را روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن داخل ان می ریزیم و تامل می کنیم تا کمی داغ شود و بعد فلفل دلمه ای ها را به همراه سس های خرد شده داخل آن می ریزیم و تفت می دهیم.
مرحله 7
در این مرحله به سس سر می زنیم و در صورت غلیظ شدن شعله را خاموش می کنیم و زمانیکه سوسیس ها و فلفل دلمه ای ها سرخ شدن، سس را به آن ها اضافه می کنیم. در ادامه به پاستا سر می زنیم و اگر پخته شده بودند آن ها را آبکشی می کنیم.
مرحله 8
سپس داخل تابه محتوی سس و مواد می ریزیم و آن ها را خوب زیر و رو می کنیم و آویشن روی پاستاها می پاشیم تا همه نقاط پاستاها کاملا با سس و مواد آغشته شوند. در آخر روی پاستاها پنیر پارمیزان رنده شده می ریزیم و در تابه را می گذاریم
مرحله 9
حالا اجازه می دهیم تا با حرارت بسیار ملایم پنیرها آب شوند.البته می توانید داخل فر هم قرار دهید تا به مدت 10 دقیقه پنیر کاملا روی پاستاها ذوب شود.پاستا سوسیس دودی آماده که شد داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و سرو میکنیم.
نظرات