پاستا میت بال و ریحان

پاستا میت بال و ریحان

غذاهای ترکیبی ایتالیایی و آمریکایی طرفداران زیادی در جهان داره (مخصوصا وقتی از پاستا تشکیل شده باشند). حالا تصور کنید که از گوشت قلقلی برای درست کردن این پاستا استفاده بشه. جالبه که بدونید چطور با انجام چند مرحله‌ ساده می‌تونید این غذای ایتالیایی و خوشمزه رو درست کنید. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت:

۶۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۶ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی پاستا میت بال و ریحان

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده ی آب گرفته، فلفل سیاه ، نمک ، زردچوبه و پودر سوخاری مخلوط و گوشت رو به اندازه‌ی دلخواه قلقلی کنید و سرخ کنید.

مرحله 2

پیاز رنده شده رو تفت بدین تا طلایی بشه و نمک و زردچوبه و پودر سیر بریزید و کمی تفت بدین، حالا یه عصاره ی گوشت بریزید(اختیاری) و رب گوجه بریزید و تفت بدین تا رب هم رنگ باز کنه ، حالا کو فته ها رو بریزید،و بعد آب و آبلیمو یا آبغوره اضافه کنید و بگذارید روی حرارت تا سس غلیظی درست بشه.

مرحله 3

پاستا رو آبکش کنید، کف ظرف هر ته دیگی که دوست دارید بچینید (سیب زمینی خب بهتر هست) پاستاها رو با سس مخلوط کنید و بگذارید دم بکشه.

مرحله 4

وقت سرو ،کوفته هایی که سس دارند رو روی پاستا بگذارید و تزیین کنید و نوش جان

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.