طرز تهیه پاستا میت بال و ریحان


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


هایده ابراهیم زاده

هایده ابراهیم زاده

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۱۶

clapping

۰

cooking

۰

پاستا میت بال و ریحان

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


غذاهای ترکیبی ایتالیایی و آمریکایی طرفداران زیادی در جهان داره (مخصوصا وقتی از پاستا تشکیل شده باشند). حالا تصور کنید که از گوشت قلقلی برای درست کردن این پاستا استفاده بشه. جالبه که بدونید چطور با انجام چند مرحله‌ ساده می‌تونید این غذای ایتالیایی و خوشمزه رو درست کنید.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت
۶۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۶ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده ی آب گرفته، فلفل سیاه ، نمک ، زردچوبه و پودر سوخاری مخلوط و گوشت رو به اندازه‌ی دلخواه قلقلی کنید و سرخ کنید.

مرحله 2

پیاز رنده شده رو تفت بدین تا طلایی بشه و نمک و زردچوبه و پودر سیر بریزید و کمی تفت بدین، حالا یه عصاره ی گوشت بریزید(اختیاری) و رب گوجه بریزید و تفت بدین تا رب هم رنگ باز کنه ، حالا کو فته ها رو بریزید،و بعد آب و آبلیمو یا آبغوره اضافه کنید و بگذارید روی حرارت تا سس غلیظی درست بشه.

مرحله 3

پاستا رو آبکش کنید، کف ظرف هر ته دیگی که دوست دارید بچینید (سیب زمینی خب بهتر هست) پاستاها رو با سس مخلوط کنید و بگذارید دم بکشه.

مرحله 4

وقت سرو ،کوفته هایی که سس دارند رو روی پاستا بگذارید و تزیین کنید و نوش جان

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی پاستا میت بال و ریحان

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۱۵۸.۳۱ - %
چربی کل ۲.۶۹ - %
    چربی اشباع شده ۰.۶۷ - %
    چربی ترانس ۰.۰۴ - %
کلسترول ۷.۳۸ - %
سدیم ۷۹.۱۰ ۵ %
کربوهیدرات کل ۲۵.۹۲ ۲۰ %
    فیبر رژیمی ۱.۶۹ - %
    قند ۰.۷۷ - %
پروتئین ۷.۲۸ ۱۳ %
ویتامین A ۳۹.۱۵ ۴ %
کلسیم ۱۰.۰۰ ۱ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.