تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۱۱
۰
۰
بوریتو یه غذای مکزیکیه که برای تهیه اون، مواد مورد نظر رو در نان تورتیلا میپیچن. در اینجا این غذای آسان و خوشمزه رو با ترکیب گوشت و لوبیا آماده می کنیم.
مرحله 1
پیاز رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید. از قبل فر رو با حرارت ۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
مرحله 2
در ماهیتابه بزرگی روی حرارت متوسط، پیاز رو تا نرم بشه، بپزید. گوشت رو اضافه کنید و تا مغزپخت بشه، بپزید. پودر زیره، فلفل چیلی و اورگانو رو به همراه نمک اضافه کنید و مواد رو هم بزنید. دو سوم سس گوجه مکزیکی رو اضافه کنید و بذارید مواد برای ۵ دقیقه قل بزنه. اگه ترکیب خیلی غلیظ شد، کمی آب به اون اضافه کنید.
مرحله 3
در این میان پوره لوبیا رو در قابلمهای روی حرارت متوسط رو به پایین گرم کنید. پنیر رو به اون اضافه کنید و مواد رو هم بزنید تا پنیر آب بشه. قابلمه رو از روی حرارت بردارید.
مرحله 4
برای آماده کردن بوریتوها، نانها رو برای ۱ دقیقه در مایکروفر گرم کنید. مقداری از ترکیب پوره لوبیا روی هر نانها بمالید، مقداری از ترکیب گوشت روی اونها بذارید. گوشههای نانها رو از ۲ طرف به داخل برگردونید و بعد نانها رو از یک طرف بپیچید. بوریتوهای آماده شده رو در قالب بچینید، روی اونها رو با فویل آلومینیومی بپوشونید و در فر گرم نگه دارید.
مرحله 5
برای سرو یک سوم سس گوجه باقیمانده رو روی بوریتوها بریزید، کمی پنیر چدار روی اون ها پخش کنید و تا پنیر آب بشه در فر بذارید .برگ های گشنیز رو روی بوریتوها بریزید و اونها رو فورا سرو کنید.
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۱۶۹.۸۳ | - % |
چربی کل | ۷.۶۷ | - % |
چربی اشباع شده | ۳.۱۰ | - % |
چربی ترانس | ۰.۲۲ | - % |
کلسترول | ۲۳.۷۳ | - % |
سدیم | ۲۸۶.۴۶ | ۱۹ % |
کربوهیدرات کل | ۱۴.۵۱ | ۱۱ % |
فیبر رژیمی | ۳.۸۸ | - % |
قند | ۱.۲۶ | - % |
پروتئین | ۱۱.۴۰ | ۲۰ % |
ویتامین A | ۲۲۴.۵۷ | ۲۵ % |
کلسیم | ۹۶.۲۴ | ۱۰ % |
نظرات کاربران