بوریتو یه غذای مکزیکیه که برای تهیه اون، مواد مورد نظر رو در نان تورتیلا میپیچن. در اینجا این غذای آسان و خوشمزه رو با ترکیب گوشت و لوبیا آماده می کنیم. ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۱۰ دقیقه
مدت زمان پخت:
۴۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۱۲ نفر
مواد تشکیل دهنده
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
پیاز رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید. از قبل فر رو با حرارت ۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
مرحله 2
در ماهیتابه بزرگی روی حرارت متوسط، پیاز رو تا نرم بشه، بپزید. گوشت رو اضافه کنید و تا مغزپخت بشه، بپزید. پودر زیره، فلفل چیلی و اورگانو رو به همراه نمک اضافه کنید و مواد رو هم بزنید. دو سوم سس گوجه مکزیکی رو اضافه کنید و بذارید مواد برای ۵ دقیقه قل بزنه. اگه ترکیب خیلی غلیظ شد، کمی آب به اون اضافه کنید.
مرحله 3
در این میان پوره لوبیا رو در قابلمهای روی حرارت متوسط رو به پایین گرم کنید. پنیر رو به اون اضافه کنید و مواد رو هم بزنید تا پنیر آب بشه. قابلمه رو از روی حرارت بردارید.
مرحله 4
برای آماده کردن بوریتوها، نانها رو برای ۱ دقیقه در مایکروفر گرم کنید. مقداری از ترکیب پوره لوبیا روی هر نانها بمالید، مقداری از ترکیب گوشت روی اونها بذارید. گوشههای نانها رو از ۲ طرف به داخل برگردونید و بعد نانها رو از یک طرف بپیچید. بوریتوهای آماده شده رو در قالب بچینید، روی اونها رو با فویل آلومینیومی بپوشونید و در فر گرم نگه دارید.
مرحله 5
برای سرو یک سوم سس گوجه باقیمانده رو روی بوریتوها بریزید، کمی پنیر چدار روی اون ها پخش کنید و تا پنیر آب بشه در فر بذارید .برگ های گشنیز رو روی بوریتوها بریزید و اونها رو فورا سرو کنید.
نظرات