بوریتو (بورک) گوشت

بوریتو (بورک) گوشت

بوریتو گوشت در واقع غذای مکزیکی است که البته نوع ایتالیایی آن هم وجود دارد و به صورت لقمه ای سرو می شود و بسیار هم طعم خوبی دارد. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت:

۴۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۴ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی بوریتو (بورک) گوشت

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

گوشت، پیاز، قارچ و فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد می‌نماییم.

مرحله 2

گوشت‌ها را تفت داده و پس از سرخ شدن، پیاز، قارچ و فلفل دلمه‌ای را با گوشت‌ تفت می‌دهیم.

مرحله 3

خمیر پیتزا یا نان لواش را پهن کرده، مواد را داخل آن می‌ریزیم و رول می‌کنیم.

مرحله 4

سپس سس گوجه‌فرنگی و پنیر پیتزا را روی نان ریخته و آن را به مدت ۱۰ دقیقه در فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم.

مرحله 5

بعد به اندازه دلخواه برش زده و سرو می‌کنیم.

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.