بوریتو گوشت در واقع غذای مکزیکی است که البته نوع ایتالیایی آن هم وجود دارد و به صورت لقمه ای سرو می شود و بسیار هم طعم خوبی دارد. ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۱۰ دقیقه
مدت زمان پخت:
۴۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۴ نفر
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
گوشت، پیاز، قارچ و فلفل دلمهای را به صورت نگینی خرد مینماییم.
مرحله 2
گوشتها را تفت داده و پس از سرخ شدن، پیاز، قارچ و فلفل دلمهای را با گوشت تفت میدهیم.
مرحله 3
خمیر پیتزا یا نان لواش را پهن کرده، مواد را داخل آن میریزیم و رول میکنیم.
مرحله 4
سپس سس گوجهفرنگی و پنیر پیتزا را روی نان ریخته و آن را به مدت ۱۰ دقیقه در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار میدهیم.
مرحله 5
بعد به اندازه دلخواه برش زده و سرو میکنیم.
نظرات