طرز تهیه پنکیک سیب زمینی


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


سمیرا محمدی

سمیرا محمدی

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۱۶

clapping

۰

cooking

۰

پنکیک سیب زمینی

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


پنکیک سیب زمینی یا کارتوفل سیب زمینی یک از غذاهای ساده و خوشمزه کشور آلمان است. با ما همراه باشید تا با هم طرز تهیه پنکیک سیب زمینی را بررسی کنیم.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۲۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۳۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۴ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

برای تهیه پنکیک سیب زمینی، ابتدا پوست سیب زمینی ها را می گیریم، سپس آنها را رنده می کنیم و درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه پیاز را هم رنده می کنیم و به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه می کنیم.

مرحله 2

در این مرحله پیاز و سیب زمینی رنده شده را به خوبی فشار می دهیم تا آب اضافی شان کاملا خارج شود و کاملا خشک شوند. در ادامه تخم مرغ را به همراه ۱ قاشق غذاخوری آرد و مقداری نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله 3

حالا مواد را با قاشق به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، اگر پس از ترکیب کردن مواد، دیدیم که مایه پنکیک خیلی خیس و شل است، ۱ قاشق دیگر آرد اضافه می کنیم و به خورد مایه پنکیک می دهیم تا منسجم شود.

مرحله 4

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم، سپس مقداری روغن اضافه می کنیم. حالا صبر می کنیم تا روغن به خوبی داغ شود، سپس مقداری از مایه پنکیک را با قاشق درون روغن داغ می ریزیم.

مرحله 5

حالا به سرعت با قاشق به آن شکل می دهیم و با پشت قاشق صافش می کنیم، سپس اجازه می دهیم به طور کامل سرخ شود. پس از اینکه یک سمت پنکیک ها سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود.

مرحله 6

در پایان پس از اینکه پنکیک ها به خوبی سرخ شدند، آنها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان به طور کامل گرفته شود. در نهایت پنکیک های سیب زمینی را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی پنکیک سیب زمینی

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۱۵۵.۲۰ - %
چربی کل ۸.۸۳ - %
    چربی اشباع شده ۱.۴۹ - %
    چربی ترانس ۰.۶۵ - %
کلسترول ۳۶.۲۶ - %
سدیم ۲۷۴.۲۵ ۱۸ %
کربوهیدرات کل ۱۶.۹۳ ۱۳ %
    فیبر رژیمی ۱.۳۵ - %
    قند ۱.۲۵ - %
پروتئین ۲.۸۵ ۵ %
ویتامین A ۵۶.۵۸ ۶ %
کلسیم ۱۲.۳۸ ۱ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.