دلمه برگ مو بدون گوشت یکی از روش های تهیه دلمه می باشد ولی بدون گوشت و گیاهی که هم خوشمزه است و چیزی از ورژن اصلی آن کم ندارد و مخصوص افرادی است که طعم و مزه گوشت را دوست ندارند و یا به دلیل گیاه خوار بودن از خوردن گوشت امتناع می کنند. ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۳۰ دقیقه
مدت زمان پخت:
۱۲۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۴ نفر
مواد تشکیل دهنده
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
ابتدا از قبل برنج و لپه را خیس کنید و بلغور را با آب ولرم نیز خیس کنید و کنار بگذارید. لپه را داخل قابلمه ریخته و بگذارید چند جوش بخورد و کف کند تا بوی بد آن از بین برود سپس با آب سرد آبکش کنید. برنج را نیز کمی با آب روی حرارت بگذارید و نیم پز کنید.
مرحله 2
داخل تابه کمی روغن ریخته تا داغ شود سپس پیازها را نگینی ریز خرد کنید و کمی با فلفل و زردچوبه تفت دهید تا سبک شود در ادامه لپه و برنج و بلغور را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد تفت بخورند سپس سبزی ریز شده دلمه را به همراه رب اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی رب از برود در انتها کمی نمک به مواد بزنید و از روی حرارت بردارید.
مرحله 3
برگ ها را در آب در حال جوش بریزید و بعد از ۲ دقیقه که کمی تغییر رنگ دهند سریع آبکش کنید تا نرم شود سپس روی دستمال نخی بیندازید و بگذارید تا کاملا خشک شود بعد برگ ها را به پشت برگردانید و مقداری از مواد را در مرکز آن قرار دهید و مانند بقچه یا به صورت رولی آن را بپیچید.
نظرات