سس پاستای ایتالیایی که خیلی ساده درست می شود، مزه لذیذی دارد ولی کمی سنگین است و با میگو و یا فیله مرغ سرو می شود. ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۰ دقیقه
مدت زمان پخت:
۲۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۴ نفر
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره و خامه را داخل آن بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
مرحله 2
وقتی مخلوط کره و خامه شروع به حباب زدن کردند سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کره و خامه نسوزند.نمک و فلفل را هم به سس اضافه کنید
مرحله 3
سپس حرارت را کمکم کنید تا موقع استفاده سس گرم بماند.
نظرات