طرز تهیه سس آلفردو


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


نسرین کاردان

نسرین کاردان

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۱۶

clapping

۰

cooking

۰

سس آلفردو

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


سس پاستای ایتالیایی که خیلی ساده درست می شود، مزه لذیذی دارد ولی کمی سنگین است و با میگو و یا فیله مرغ سرو می شود.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۲۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۴ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره و خامه را داخل آن بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

مرحله 2

وقتی مخلوط کره و خامه شروع به حباب زدن کردند سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کره و خامه نسوزند.نمک و فلفل را هم به سس اضافه کنید

مرحله 3

سپس حرارت را کم‌کم کنید تا موقع استفاده سس گرم بماند.

نکات و یادداشت ها

در این سس به جای یک حبه سیر میتوانید از 2 قاشق غذاخوری پودر سیر استفاده کنید - همچنین به جای کره می توانید از روغن زیتون استفاده کنید - برای تزیین سس هم میتوانید از جعفری و ریحان تازه استفاده کنید
استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی سس آلفردو

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۲۸۱.۶۹ - %
چربی کل ۲۹.۲۸ - %
    چربی اشباع شده ۱۶.۸۱ - %
    چربی ترانس ۰.۵۱ - %
کلسترول ۸۴.۴۶ - %
سدیم ۲۸۹.۱۲ ۱۹ %
کربوهیدرات کل ۳.۳۱ ۳ %
    فیبر رژیمی ۰.۰۴ - %
    قند ۳.۰۴ - %
پروتئین ۲.۶۳ ۵ %
ویتامین A ۷۸۹.۹۶ ۸۸ %
کلسیم ۸۰.۷۴ ۸ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.