تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۱۱
۰
۰
سس پاستای ایتالیایی که خیلی ساده درست می شود، مزه لذیذی دارد ولی کمی سنگین است و با میگو و یا فیله مرغ سرو می شود.
مرحله 1
تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره و خامه را داخل آن بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
مرحله 2
وقتی مخلوط کره و خامه شروع به حباب زدن کردند سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کره و خامه نسوزند.نمک و فلفل را هم به سس اضافه کنید
مرحله 3
سپس حرارت را کمکم کنید تا موقع استفاده سس گرم بماند.
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۲۸۱.۶۹ | - % |
چربی کل | ۲۹.۲۸ | - % |
چربی اشباع شده | ۱۶.۸۱ | - % |
چربی ترانس | ۰.۵۱ | - % |
کلسترول | ۸۴.۴۶ | - % |
سدیم | ۲۸۹.۱۲ | ۱۹ % |
کربوهیدرات کل | ۳.۳۱ | ۳ % |
فیبر رژیمی | ۰.۰۴ | - % |
قند | ۳.۰۴ | - % |
پروتئین | ۲.۶۳ | ۵ % |
ویتامین A | ۷۸۹.۹۶ | ۸۸ % |
کلسیم | ۸۰.۷۴ | ۸ % |
نظرات کاربران