طرز تهیه سس آلو


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


سمیرا محمدی

سمیرا محمدی

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۴/۰۳

clapping

۰

cooking

۰

سس آلو

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


سس آلو یا (رب آلو) به عبارتی همان لواشک خشک نشده و پوره پخته و به غلظت رسیده آلو است که بسیار پرکاربرد در آشپزی می باشد. رنگ و طعم سس آلو بنا به نوع آلویی که استفاده می کنید کاملا متفاوت است.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۶۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۱ نفر


مواد تشکیل دهنده


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

ابتدا آلو ها را شسته و ساقه و برگ آنها را جدا کنید و داخل قابلمه مناسبی بریزید.

مرحله 2

۱ لیوان آب به آلو ها بیفزایید و قابلمه را روی حرارت بگذارید تا کاملا آلو ها پخته و نرم شوند.

مرحله 3

سبد فلزی را روی قابلمه دیگری بگذارید و آلو های پخته شده را داخل سبد بریزید حالا با یک کفگیر چوبی سعی کنید تا تمام گوشت آلو را از سبد عبور دهید و فقط پوست و هسته آلو داخل سبد باقی بماند.

مرحله 4

حالا عصاره تهیه شده را روی حرارت قرار دهید تا رطوبت اضافی رب تبخیر شده و رب به غلظت برسد.

مرحله 5

در نهایت کار که رب کاملا غلیظ شد آن را داخل ظرف بلوری ریخته و زمان دهید تا کاملا خنک شود. بعد داخل شیشه های تمیزی ریخته و درب آنها را محکم ببندید و داخل یخچال نگهداری کنید.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی سس آلو

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۴۱.۰۰ - %
چربی کل ۰.۰۱ - %
    چربی اشباع شده ۰.۰۰ - %
    چربی ترانس ۰.۰۰ - %
کلسترول ۰.۰۰ - %
سدیم ۱.۰۰ ۰ %
کربوهیدرات کل ۱۱.۰۳ ۸ %
    فیبر رژیمی ۰.۹۰ - %
    قند ۱۰.۱۰ - %
پروتئین ۰.۳۹ ۱ %
ویتامین A ۴۵.۷۱ ۵ %
کلسیم ۷.۰۰ ۱ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.