تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۰۲
۰
۰
سس آلو یا (رب آلو) به عبارتی همان لواشک خشک نشده و پوره پخته و به غلظت رسیده آلو است که بسیار پرکاربرد در آشپزی می باشد. رنگ و طعم سس آلو بنا به نوع آلویی که استفاده می کنید کاملا متفاوت است.
مرحله 1
ابتدا آلو ها را شسته و ساقه و برگ آنها را جدا کنید و داخل قابلمه مناسبی بریزید.
مرحله 2
۱ لیوان آب به آلو ها بیفزایید و قابلمه را روی حرارت بگذارید تا کاملا آلو ها پخته و نرم شوند.
مرحله 3
سبد فلزی را روی قابلمه دیگری بگذارید و آلو های پخته شده را داخل سبد بریزید حالا با یک کفگیر چوبی سعی کنید تا تمام گوشت آلو را از سبد عبور دهید و فقط پوست و هسته آلو داخل سبد باقی بماند.
مرحله 4
حالا عصاره تهیه شده را روی حرارت قرار دهید تا رطوبت اضافی رب تبخیر شده و رب به غلظت برسد.
مرحله 5
در نهایت کار که رب کاملا غلیظ شد آن را داخل ظرف بلوری ریخته و زمان دهید تا کاملا خنک شود. بعد داخل شیشه های تمیزی ریخته و درب آنها را محکم ببندید و داخل یخچال نگهداری کنید.
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۴۱.۰۰ | - % |
چربی کل | ۰.۰۱ | - % |
چربی اشباع شده | ۰.۰۰ | - % |
چربی ترانس | ۰.۰۰ | - % |
کلسترول | ۰.۰۰ | - % |
سدیم | ۱.۰۰ | ۰ % |
کربوهیدرات کل | ۱۱.۰۳ | ۸ % |
فیبر رژیمی | ۰.۹۰ | - % |
قند | ۱۰.۱۰ | - % |
پروتئین | ۰.۳۹ | ۱ % |
ویتامین A | ۴۵.۷۱ | ۵ % |
کلسیم | ۷.۰۰ | ۱ % |
نظرات کاربران