سس آلو

سس آلو

سس آلو یا (رب آلو) به عبارتی همان لواشک خشک نشده و پوره پخته و به غلظت رسیده آلو است که بسیار پرکاربرد در آشپزی می باشد. رنگ و طعم سس آلو بنا به نوع آلویی که استفاده می کنید کاملا متفاوت است. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت:

۶۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۱ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی سس آلو

مواد تشکیل دهنده

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

ابتدا آلو ها را شسته و ساقه و برگ آنها را جدا کنید و داخل قابلمه مناسبی بریزید.

مرحله 2

۱ لیوان آب به آلو ها بیفزایید و قابلمه را روی حرارت بگذارید تا کاملا آلو ها پخته و نرم شوند.

مرحله 3

سبد فلزی را روی قابلمه دیگری بگذارید و آلو های پخته شده را داخل سبد بریزید حالا با یک کفگیر چوبی سعی کنید تا تمام گوشت آلو را از سبد عبور دهید و فقط پوست و هسته آلو داخل سبد باقی بماند.

مرحله 4

حالا عصاره تهیه شده را روی حرارت قرار دهید تا رطوبت اضافی رب تبخیر شده و رب به غلظت برسد.

مرحله 5

در نهایت کار که رب کاملا غلیظ شد آن را داخل ظرف بلوری ریخته و زمان دهید تا کاملا خنک شود. بعد داخل شیشه های تمیزی ریخته و درب آنها را محکم ببندید و داخل یخچال نگهداری کنید.