سس آلو یا (رب آلو) به عبارتی همان لواشک خشک نشده و پوره پخته و به غلظت رسیده آلو است که بسیار پرکاربرد در آشپزی می باشد. رنگ و طعم سس آلو بنا به نوع آلویی که استفاده می کنید کاملا متفاوت است. ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۱۰ دقیقه
مدت زمان پخت:
۶۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۱ نفر
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
ابتدا آلو ها را شسته و ساقه و برگ آنها را جدا کنید و داخل قابلمه مناسبی بریزید.
مرحله 2
۱ لیوان آب به آلو ها بیفزایید و قابلمه را روی حرارت بگذارید تا کاملا آلو ها پخته و نرم شوند.
مرحله 3
سبد فلزی را روی قابلمه دیگری بگذارید و آلو های پخته شده را داخل سبد بریزید حالا با یک کفگیر چوبی سعی کنید تا تمام گوشت آلو را از سبد عبور دهید و فقط پوست و هسته آلو داخل سبد باقی بماند.
مرحله 4
حالا عصاره تهیه شده را روی حرارت قرار دهید تا رطوبت اضافی رب تبخیر شده و رب به غلظت برسد.
مرحله 5
در نهایت کار که رب کاملا غلیظ شد آن را داخل ظرف بلوری ریخته و زمان دهید تا کاملا خنک شود. بعد داخل شیشه های تمیزی ریخته و درب آنها را محکم ببندید و داخل یخچال نگهداری کنید.
نظرات