سوپ بوقلمون

سوپ بوقلمون

سوپ بوقلمون ارزش غذایی خیلی بالایی داره و علاوه بر وعده ی غذایی یه پیش غذای فوق العاده مقوی برای همه به ویژه برای کودکان و ورزشکاران به حساب میاد. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۳۰ دقیقه

مدت زمان پخت:

۳۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۶ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی سوپ بوقلمون

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

۱- ابتدا پیاز را خرد کنید و داخل قابلمه با کمی کرده تفت دهید. بوقلمون را چند دقیقه با پیاز تفت دهید و سپس به مقدار لازم داخل قابلمه آب بریزید تا گوشت بوقلمون بپزد. بعد از آن که گوشت بوقلمون کاملا پخت، آن را از قابلمه بیرون بیاورید و بعد از آن که خنک شد آن را ریش ریش کنید. پیاز را از داخل قابلمه در آورید و آب آن را نگه دارید.

مرحله 2

۲- کره و روغن را داخل قابلمه ای دیگر بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شوند.

مرحله 3

۳- هویج خرد شده، کرفس خرد شده، پیاز خرد شده، آویشن و رزماری را داخل قابلمه بریزید و تفت دهید تا کمی نرم شوند و بپزند. حدود ۵ دقیقه برای تفت دادن آن ها کافی است.

مرحله 4

۴- آب بوقلمون را داخل قابلمه بریزید و به آن برنج نیم دانه، نمک و فلفل را اضافه کنید. برای آن که برنج به هم نچسبد، سوپ را مرتب هم بزنید. حدود ۳۰ دقیقه برای پخت برنج کافی است.

مرحله 5

۵- آرد را با شیر سرد مخلوط کنید، آن را آن قدر سریع هم بزنید که هیچ گلوله ای از آرد داخل شیر نماند. سپس آن را به سوپ اضافه کنید. می توانید از خامه ی آماده نیز استفاده کنید.

مرحله 6

۶- بعد از اضافه کردن آرد و شیر به سوپ بوقلمون، سوپ حدود ۶ دقیقه بعد غلیط خواهد شد. گوشت بوقلمون پخته شده را به سوپ اضافه کنید و اجازه دهید سوپ جا بیفتد. نوش جان