سوپ پیاز یکی از انواع پیش غذاهای خاص و خوشمزه رستورانی است که با مواد متنوعی درست می شود. ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۱۰ دقیقه
مدت زمان پخت:
۴۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۴ نفر
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
برای تهیه سوپ پیاز خوشمزه ابتدای کار پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت خلالی نازک خرد می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله 2
حالا مقداری روغن کنجد درون قابلمه می ریزیم، سپس اجازه می دهیم روغن کاملا گرم شود. در ادامه پیاز را درون قابلمه می ریزیم و کمی تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود، سپس پوست سیر را جدا می کنیم.
مرحله 3
در این مرحله سیر را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم و درون قابلمه می ریزیم، سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا عطر سیر آزاد شود. در ادامه کره را درون قابلمه اضافه می کنیم، سپس به مدت ۱۰ دقیقه تفت می دهیم.
مرحله 4
حالا آرد را درون قابلمه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود، سپس استاک مرغ را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. در ادامه حرارت را زیاد می کنیم تا سوپ سریعتر به نقطه جوش برسد.
مرحله 5
در این مرحله زمانی که سوپ جوش آمد حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم سوپ به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه روی حرارت بماند تا جا بیوفتد و به غلظت مطلوب برسد. در ادامه خامه را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله 6
حالا پس از گذشت ۳۰ دقیقه مقداری سوپ درون کاسه حاوی خامه می ریزیم و مخلوط می کنیم تا خامه هم دمای سوپ شود. در ادامه خامه را درون سوپ می ریزیم، سپس مخلوط می کنیم و پس از ۱ دقیقه از روی حرارت بر می داریم.
مرحله 7
توجه داشته باشید می توانید به جای خامه از شیر استفاده کنید و یا به صورت دلخواه از ترکیبی از خامه و شیر استفاده کنید. اگر تمایل دارید این سوپ را با کالری کمتری سرو کنید، می توانید خامه را از مواد لازم حذف کنید.
مرحله 8
در نهایت پس از ۱ دقیقه سوپ پیاز را از روی حرارت بر می داریم، سپس درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و روی آن را با مقداری جعفری تزئین می کنیم. در آخر سوپ را به همراه لیمو ترش و نان تازه میل کنید. نوش جان.
نظرات