سوپ قارچ یکی از پیش غذاهای بین المللی است که در منوی اکثر رستوران های دنیا یافت می شود. این سوپ به دلیل طعم و عطر دلنشین و همین طور بافت نرم و لذیذ خودش طرفداران زیادی دارد. ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۱۰ دقیقه
مدت زمان پخت:
۴۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۸ نفر
مواد تشکیل دهنده
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
برای تهیه سوپ جو و قارچ ساده ابتدا جو پوست کنده را از روز قبل در یک کاسه آب بخیسانید و چند بار آب انرا تعویض کنید. سپس آب جو را خالی کرده و آن را در یک قابلمه، به همراه کمی روغن و آب بپزید. بهتر است به اندازه کافی در قابلمه آب بریزید.
مرحله 2
برای اینکه جو خوب بپزد و لعاب بیندازد آن را روی حرارت ملایم بپزید و در اواخر پخت کمی نمک به آن اضافه کنید. هویج را با دقت شسته و با پوست کن کاملا تمیز کنید. سپس آن را نگینی خرد کرده و به همراه آب مرغ بگذارید تا بپزد.
مرحله 3
بهتر است از قارچ دکمهای بستهبندی استفاده کنید، چون تمیزتر هستند و آلودگی و گردوخاک کمتری دارند. اگر قارچ شما کاملاً تمیز باشد میتوانید فقط با یکپارچه نمدار آن را پاک کنید و درصورتیکه نیاز به شستشوی قارچ داشتید، آنها را در آبکش ریخته و رویش آب سرد بریزید.
مرحله 4
دقت کنید قارچ را نباید بیش از ۳۰ ثانیه در آب شستشو داد. حتماً با انگشتانتان روی قارچ بکشید تا کاملاً تمیز شود. دقت کنید هرچه آب کمتری به قارچ بزنید طعم آن خوشمزه تر خواهد بود. قارچ های شسته را به صورت ورقه ورقه خرد می کنیم.
مرحله 5
سپس آن را در ۲ قاشق سوپ خوری کره و یک قاشق سوپ خوری آبلیمو تفت دهید. حالا قارچ ها را به سوپ اضافه کنید. قارچ بعد از حرارت دیدن آب می اندازد. آب قارچ هم به سوپ اضافه کنید. برای قوام این سوپ از آرد استفاده می کنیم اما نباید آن را مستقیما داخل سوپ بریزید.
مرحله 6
آرد را ابتدا در شیر سرد به آرامی حل کنید. در یک قابلمه محلول شیر و آرد را با حرارت ملایم بجوشانید. پس از اینکه کمی جوشید، کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و اجازه دهید کمی قوام بیاید. شیر را از روی حرارت برداشته و به سوپ اضافه می کنیم.
مرحله 7
دقت کنید که حتما در این مرحله باید سوپ را هم بزنید تا ته نگیرد. برای مدت ۳۰ دقیقه دیگر بهتر است سوپ روی حرارت ملایم بجوشانید. در این مرحله بهتر است سوپ را بچشید و در صورت نیاز کمی نمک و یا فلفل و آبلیمو به آن اضافه کنید.
مرحله 8
حالا باید خامه را به سوپ اضافه کنیم. اگر خیلی طرفدار غذاهای چرب نیستید می توانید خامه را از این دستور حذف کنید و یا از شیر کم چرب و کره کمتر استفاده کنید. خامه را نباید مستقیما داخل قابلمه بریزید. بلکه خامه را در ظرف سوپ خوری می ریزیم.
مرحله 9
سپس سوپ را کم کم به آن اضافه می کنیم تا هم دما شود و آرام هم می زنیم. نباید این کار را روی حرارت انجام دهید. در آخر به این نکته مهم توجه داشته باشید که اگر از خامه یخ زده استفاده می کنید حتما از قبل در دمای محیط بگذارید تا یخ آن آب شود.
نظرات