تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۱۱
۰
۰
اگر یکبار سوپ ذرت رستورانی را امتحان کرده باشید، امکان ندارد دوباره آن را هوس نکنید. این سوپ با ذرت، مرغ، شیر و سیبزمینی درست میشود و بافتی غلیظ و خامهای دارد. اگر به دنبال یک سوپ خوشمزه و مجلسی هستید، حتما طرز تهیه سوپ مرغ و ذرت را بخوانید.
مرحله 1
سینه مرغ را مکعبی خرد کنید. در یک قابلمه کمی روغن زیتون بریزید و آن را روی شعله متوسط قرار دهید. مرغ را به همراه کمی نمک، اضافه کنید و تفت بدهید تا بپزد. این کار حدود ۷ تا ۱۰ دقیقه زمان خواهد برد. سپس آنها را در بشقابی کشیده و کنار بگذارید.
مرحله 2
کره را در تابه بریزید تا ذوب شود. سیبزمینی، پیاز، نمک و فلفل سیاه را در تابه بریزید و حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند. سیر، رزماری و فلفل قرمز را به آنها اضافه کنید.
مرحله 3
ذرت را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تمام مواد را تفت بدهید تا ذرتها هم نرم شوند. ۲ پیمانه آب مرغ را روی مواد ریخته و حرارت را کمی بیشتر کنید تا به جوش بیاید. پس از رسیدن به نقطه جوش، حرارت را کم کنید و در قابلمه را ببندید.
مرحله 4
پس از آنکه سیبزمینیها و ذرت کاملا پختند، آنها را از روی شعله بردارید. کمی صبر کنید تا سوپ از حرارت بیافتد، سپس با یک گوشتکوب برقی یا مخلوطکن آنها را پوره کنید.
مرحله 5
نشاسته ذرت را در شیر سرد حل کنید. مخلوط سیبزمینی، ذرت و آب مرغ (عصاره مرغ) را پس از پوره کردن به قابلمه برگردانید و روی شعله متوسط قرار دهید. ترکیب نشاسته و شیر را در آن بریزید و هم بزنید تا سوپ غلیظ شود.
مرحله 6
فلفل دلمه، ماست یونانی و قطعات مرغ را به سوپ اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید تا مرغها گرم شوند. سپس در ظرف سرو بریزید. سوپ ذرت و مرغ را با پیازچه خردشده تزئین و نوش جان کنید.
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۹۳.۳۳ | - % |
چربی کل | ۲.۱۶ | - % |
چربی اشباع شده | ۰.۴۹ | - % |
چربی ترانس | ۰.۰۰ | - % |
کلسترول | ۱۹.۲۰ | - % |
سدیم | ۷۱.۰۵ | ۵ % |
کربوهیدرات کل | ۱۰.۴۵ | ۸ % |
فیبر رژیمی | ۱.۰۰ | - % |
قند | ۱.۹۷ | - % |
پروتئین | ۸.۹۵ | ۱۶ % |
ویتامین A | ۱۳۰.۸۵ | ۱۵ % |
کلسیم | ۲۲.۷۸ | ۲ % |
نظرات کاربران