طرز تهیه سوپ ذرت و مرغ


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


سمیرا محمدی

سمیرا محمدی

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۰۵

clapping

۰

cooking

۰

سوپ ذرت و مرغ

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


اگر یکبار سوپ ذرت رستورانی را امتحان کرده باشید، امکان ندارد دوباره آن را هوس نکنید. این سوپ با ذرت، مرغ، شیر و سیب‌زمینی درست می‌شود و بافتی غلیظ و خامه‌ای دارد. اگر به دنبال یک سوپ خوشمزه و مجلسی هستید،‌ حتما طرز تهیه سوپ مرغ و ذرت را بخوانید.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت
۳۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۶ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

سینه مرغ را مکعبی خرد کنید. در یک قابلمه کمی روغن زیتون بریزید و آن را روی شعله متوسط قرار دهید. مرغ را به همراه کمی نمک، اضافه کنید و تفت بدهید تا بپزد. این کار حدود ۷ تا ۱۰ دقیقه زمان خواهد برد. سپس آنها را در بشقابی کشیده و کنار بگذارید.

مرحله 2

کره را در تابه بریزید تا ذوب شود. سیب‌زمینی، پیاز، نمک و فلفل سیاه را در تابه بریزید و حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند. سیر، رزماری و فلفل قرمز را به آنها اضافه کنید.

مرحله 3

ذرت را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تمام مواد را تفت بدهید تا ذرت‌ها هم نرم شوند. ۲ پیمانه آب مرغ را روی مواد ریخته و حرارت را کمی بیشتر کنید تا به جوش بیاید. پس از رسیدن به نقطه جوش، حرارت را کم کنید و در قابلمه را ببندید.

مرحله 4

پس از آنکه سیب‌زمینی‌ها و ذرت کاملا پختند، آنها را از روی شعله بردارید. کمی صبر کنید تا سوپ از حرارت بیافتد، سپس با یک گوشتکوب برقی یا مخلوط‌کن آنها را پوره کنید.

مرحله 5

نشاسته ذرت را در شیر سرد حل کنید. مخلوط سیب‌زمینی، ذرت و آب مرغ (عصاره مرغ) را پس از پوره کردن به قابلمه برگردانید و روی شعله متوسط قرار دهید. ترکیب نشاسته و شیر را در آن بریزید و هم بزنید تا سوپ غلیظ شود.

مرحله 6

فلفل دلمه،‌ ماست یونانی و قطعات مرغ را به سوپ اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید تا مرغ‌ها گرم شوند. سپس در ظرف سرو بریزید. سوپ ذرت و مرغ را با پیازچه خردشده تزئین و نوش جان کنید.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی سوپ ذرت و مرغ

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۹۳.۳۳ - %
چربی کل ۲.۱۶ - %
    چربی اشباع شده ۰.۴۹ - %
    چربی ترانس ۰.۰۰ - %
کلسترول ۱۹.۲۰ - %
سدیم ۷۱.۰۵ ۵ %
کربوهیدرات کل ۱۰.۴۵ ۸ %
    فیبر رژیمی ۱.۰۰ - %
    قند ۱.۹۷ - %
پروتئین ۸.۹۵ ۱۶ %
ویتامین A ۱۳۰.۸۵ ۱۵ %
کلسیم ۲۲.۷۸ ۲ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.