طرز تهیه سوپ قارچ و مرغ


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


نسرین کاردان

نسرین کاردان

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۱۵

clapping

۰

cooking

۰

سوپ قارچ و مرغ

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


سوپ قارچ یکی از پیش غذاهای بین المللی است که در منوی اکثر رستوران های دنیا یافت می شود. این سوپ به دلیل طعم و عطر دلنشین و همین طور بافت نرم و لذیذ خودش طرفداران زیادی دارد. می توانید در روزهای سرد زمستانی سوپ قارچ و خامه را به عنوان یک عصرانه دلپذیر و یا شام سبک میل کنید.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۴۵ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۸ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

برای تهیه سوپ قارچ ساده ابتدا جو پوست کنده را از روز قبل در یک کاسه آب بخیسانید و چند بار آب انرا تعویض کنید. سپس آب جو را خالی کرده و آن را در یک قابلمه، به همراه کمی روغن و آب بپزید. بهتر است به اندازه کافی در قابلمه آب بریزید.

مرحله 2

برای اینکه جو خوب بپزد و لعاب بیندازد آن را روی حرارت ملایم بپزید و در اواخر پخت کمی نمک به آن اضافه کنید. هویج را با دقت شسته و با پوست کن کاملا تمیز کنید. سپس آن را نگینی خرد کرده و به همراه آب مرغ بگذارید تا بپزد.

مرحله 3

بهتر است از قارچ دکمه‌ای بسته‌بندی استفاده کنید، چون تمیزتر هستند و آلودگی و گردوخاک کمتری دارند. اگر قارچ شما کاملاً تمیز باشد می‌توانید فقط با یک‌پارچه نمدار آن را پاک کنید و درصورتی‌که نیاز به شستشوی قارچ داشتید، آن‌ها را در آبکش ریخته و رویش آب سرد بریزید.

مرحله 4

دقت کنید قارچ را نباید بیش از ۳۰ ثانیه در آب شستشو داد. حتماً با انگشتانتان روی قارچ بکشید تا کاملاً تمیز شود. دقت کنید هرچه آب کمتری به قارچ بزنید طعم آن خوشمزه تر خواهد بود. قارچ های شسته را به صورت ورقه ورقه خرد می کنیم.

مرحله 5

سپس آن را در ۲ قاشق سوپ خوری کره و یک قاشق سوپ خوری آبلیمو تفت دهید. حالا قارچ ها را به سوپ اضافه کنید. قارچ بعد از حرارت دیدن آب می اندازد. آب قارچ هم به سوپ اضافه کنید. برای قوام این سوپ از آرد استفاده می کنیم اما نباید آن را مستقیما داخل سوپ بریزید.

مرحله 6

آرد را ابتدا در شیر سرد به آرامی حل کنید. در یک قابلمه محلول شیر و آرد را با حرارت ملایم بجوشانید. پس از اینکه کمی جوشید، کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و اجازه دهید کمی قوام بیاید. شیر را از روی حرارت برداشته و به سوپ اضافه می کنیم.

مرحله 7

دقت کنید که حتما در این مرحله باید سوپ را هم بزنید تا ته نگیرد. برای مدت ۳۰ دقیقه دیگر بهتر است سوپ روی حرارت ملایم بجوشانید. در این مرحله بهتر است سوپ را بچشید و در صورت نیاز کمی نمک و یا فلفل و آبلیمو به آن اضافه کنید.

مرحله 8

حالا باید خامه را به سوپ اضافه کنیم. اگر خیلی طرفدار غذاهای چرب نیستید می توانید خامه را از این دستور حذف کنید و یا از شیر کم چرب و کره کمتر استفاده کنید. خامه را نباید مستقیما داخل قابلمه بریزید. بلکه خامه را در ظرف سوپ خوری می ریزیم.

مرحله 9

سپس سوپ را کم کم به آن اضافه می کنیم تا هم دما شود و آرام هم می زنیم. نباید این کار را روی حرارت انجام دهید. در آخر به این نکته مهم توجه داشته باشید که اگر از خامه یخ زده استفاده می کنید حتما از قبل در دمای محیط بگذارید تا یخ آن آب شود.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی سوپ قارچ و مرغ

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۸۵.۸۵ - %
چربی کل ۵.۱۹ - %
    چربی اشباع شده ۲.۲۸ - %
    چربی ترانس ۰.۲۱ - %
کلسترول ۱۰.۶۳ - %
سدیم ۷۲.۰۶ ۵ %
کربوهیدرات کل ۷.۸۹ ۶ %
    فیبر رژیمی ۰.۸۶ - %
    قند ۱.۵۹ - %
پروتئین ۲.۸۸ ۵ %
ویتامین A ۶۳۵.۱۸ ۷۱ %
کلسیم ۳۵.۳۹ ۴ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.