سوپ گوجه فرنگی یکی از انواع سوپ های مقوی و بسیار سالم ایرانی است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد برای سلامتی نیز بسیار مفید است. این سوپ خوشمزه را علاوه بر اینکه می توانید به عنوان پیش غذا سرو کنید ، می توانید به عنوان یک شام سبک هم استفاده کنید. ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۱۰ دقیقه
مدت زمان پخت:
۳۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۴ نفر
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
ابتدا ۴ لیوان آب داخل قابلمه ای می ریزیم و درب آن را می گذاریم و روی حرارت زیاد قابلمه را قرار می دهیم تا آب سریع تر بجوش بیاید.تا جوش آمدن آب گوجه فرنگی ها را می شوییم و زمان بجوش آمدن آب داخل آب در حال جوش قرار می دهیم و ۳ دقیقه زمان می دهیم تا در آب جوش بماند و بعد از آب خارج می کنیم و در آبکش قرار می دهیم و صبر می کنیم تا خنک شوند.سپس پوست روی گوجه فرنگی ها را با دست می گیریم و روی تخته آشپزخانه آن ها را خرد می کنیم
مرحله 2
و در مخلوط کن می ریزم تا پوره شوند و یا با گوشت کوب آن ها را خوب له می کنیم.سپس پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و قابلمه ای را روی حرارت می گذاریم و کره را داخل آن قرار می دهیم تا ذوب شود و پیاز را به کره می افزاییم و تفت می دهیم تا نرم و طلایی شود و آن وقت آرد را به آن ها اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ آرد کاملا تغییر کند و بوی خامی اش از بین برود.بعد در تابه ای کوچک کمی روغن می ریزیم
مرحله 3
رب را روی روغن می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم و پیاپی آن را هم می زنیم تا رنگ روغن قرمز شود و بوی خامی رب گوجه فرنگی از بین برود و به مواد اضافه می کنیم و تفت می دهیم و در آخر پوره گوجه فرنگی را می افزاییم و بلافاصله آب گوشت (عصاره گوشت حل شده در 1 لیتر آب جوش) را روی مواد می ریزیم و حرارت را ملایم می کنیم تا سوپ آرام آرام به جوش بیاید ، در ادامه کمی نمک ، فلفل سیاه و جعفری خرد شده به آن می افزاییم و پس از ۱۰ دقیقه بعد سوپ آماده سرو است.نوش جان
نظرات