سوپ مرغ و سبزیجات غذایی کامل و مقوی است. تاریخچه سوپ ها به ۵۰۰۰ سال قبل از میلاد بر می گردد و زمانی که ظرف های سفالی را توانستند روی حرارت مستقیم قرار دهند ترکیب گوشت و سبزیجات را با هم پختند و غذایی گرم تهیه کردند که علاوه بر اینکه غذای اصلی و پیش غذا محسوب می شود برای بیماران، دوران نقاهت و کودکان ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۱۵ دقیقه
مدت زمان پخت:
۴۵ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۲ نفر
مواد تشکیل دهنده
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
ابتدا پیازها را پوست می گیریم و به شکل خیلی ریز برش می دهیم. سیب زمینی ها را پوست کنده و با رنده ریز رنده می کنیم. هویج ها را پوست کنده رنده می کنیم. قارچ ها را شسته و به صورت ورقه ای برش می دهیم.
مرحله 2
داخل قابلمه ای کمی روغن ریخته مرغ، پیاز و ادویه ها را با هم کمی تفت می دهیم سپس هویج، سیب زمینی، نخود و ذرت را به قابلمه افزوده و همه مواد را با هم تفت می دهیم سپس آب جوشیده را به مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم تا حدود ۱ ساعت کلیه مواد با هم پخته و کمی به غلظت برسند.
مرحله 3
حالا داخل تابه ای روغن ریخته و قارچ ها را تفت می دهیم وقتی آب قارچ ها کشیده شد رب را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم و به سوپ اضافه می کنیم.
مرحله 4
اجازه می دهیم تا ۱۵ دقیقه دیگر بپزد و سوپ غلیظ و خوشرنگ و خوشمزه ما آماده سرو شود. در نهایت مرغ را از داخل سوپ خارج کرده خورد می کنیم و به سوپ افزوده و سوپ را داخل ظرف سرو ریخته و با جعفری و لیمو ترش تزئین کرده و نوش جان کنید.
نظرات