سوپ هویج

سوپ هویج

سوپ هویج از سوپ های خوشمزه بین المللی است که معمولا برای تقویت بدن و درمان بیماران استفاده می شود. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت:

۳۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۴ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی سوپ هویج

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

برای تهیه سوپ هویج خوشمزه ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کره در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود، سپس هویج را به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس به تابه اضافه می کنیم.

مرحله 2

در این مرحله ۵ دقیقه هویج را تفت می دهیم، سپس آرد را اضافه می کنیم و ۲ دقیقه هم آرد را تفت می دهیم تا طعم خامی اش گرفته شود. در ادامه نعناع را به همراه شاخه اش به قابلمه اضافه می کنیم و ۱ دقیقه با دیگر مواد تفت می دهیم.

مرحله 3

حالا آب مرغ را اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا سریعتر به جوش بیاید. پس از اینکه آب به جوش آمد حرارت را ملایمتر می کنیم، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و ادویه های مورد پسند خود را اضافه می کنیم.

مرحله 4

در این مرحله ۳۰ دقیقه به سوپ زمان می دهیم تا تمام مواد آن به طور کامل بپزند. پس از گذشت این زمان سوپ ما اماده سرو است، در صورتی که می خواهید سوپ را به صورت رستورانی سرو کنید بهتر است قبل از سرو آنرا پوره کنید.

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.