سوفله گوشت از انواع سوفله ها می باشد که بسیار خوشمزه و لذیذ است. برای تهیه این سوفله از گوشت چرخ کرده استفاده می کنیم. سوفله ها یک غذا یا پیش غذای فرانسوی هستند که در قالب های رمکین پخته و با همان ظرف سرو می شوند. ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۳۰ دقیقه
مدت زمان پخت:
۱۵ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۴ نفر
مواد تشکیل دهنده
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
ابتدا ۱ عدد پیاز را شسته و نگینی ریز خرد کنید، داخل تابه کمی روغن ریخته پیاز ها را داخل تابه ریخته و تفت می دهیم تا کمی سبک شود سپس گوشت چرخ کرده را به همراه فلفل دلمه نگینی اضافه کرده و با فلفل سیاه و زردچوبه تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد. قارچ ها را خوب شسته و اسلایس می کنیم کمی به آن ها آبلیمو می زنیم تا سیاه نشوند و به مواد گوشتی اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید و نگذارید قارچ ها آب بیندازند مواد را بگذارید کنار تا خنک شوند.
مرحله 2
۱ پیاز دیگر گفته شده در دستور را رنده ریز بزنید و داخل تابه با کمی کره تفت دهید سپس آرد را اضافه کنید تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود در انتها شیر را به تدریج به موادمون اضافه می کنیم تا سس غلیظی بدست بیاد کمی فلفل سیاه و نمک ریخته و از روی حرارت برمیداریم و مایه گوشتی مرحله اول را اضافه کرده و هم می زنیم تا مایه یکدستی حاصل شود.
مرحله 3
زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. زرده را با همزن بزنید تا کشدار شود. سفیده تخم مرغ را با تندترین دور همزن بزنید تا پف کند و زمانی که ظرف را برمی گردانید از ظرف نریزید. سپس زرده را سفیده اضافه کنید و با لیسک هم بزنید نباید پف مواد را بگیرد در حد مخلوط شدن کافیه می باشد مخلوط تخم مرغ ها را به مایه گوشتی اضاقه کنید و به آرامی هم بزنید.
مرحله 4
قالب رمکین یا پیرکس را با کره خوب چرب کنید. فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه بگذارید تا گرم شود. سپس مواد سوفله را داخل ظرف ریخته و کمی پنیر پیتزا روی آنها را بریزید و در فر گرم بمدت ۳۰ دقیقه قرار دهید. هر زمان که سوفله طلایی شد آن را خارج کنید و به صورت گرم سرو کنید. نوش جان
نظرات