سوفله مرغ

سوفله مرغ

سوفله مرغ یکی از غذا های خوشمزه فرانسوی می باشد که به نوعی کیک سبکی است که در فر یا تنور پخته می شود. سوفله را در همان ظرفی که پخته می شود سرو می کنند. واژه سولفه به معنای بالا آمدن و یا پف کردن است و به خاطر ظاهر این غذا اسمش را سوفله گذاشتند. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۲۰ دقیقه

مدت زمان پخت:

۴۵ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۴ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی سوفله مرغ

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

مرغ را شسته و داخل قابلمه بگذارید و پیاز را ۴ قاچ کرده و مقداری فلفل سیاه و نمک و برگ بو افزوده اجازه دهید مرغ خوب پخته شود سپس بعد از پخت آن را خارج کرده و ریش ریش کنید و کنار گذاشته تا خنک شود. قارچ را نیز شسته و اسلایس کنید و با حرارت بالا تفت دهید سپس مرغ های ریش ریش شده را به قارچ افزوده و کنار بگذارید.

مرحله 2

داخل تابه ای آرد را بریزید و تقت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود سپس کره را افزوده و تفت می دهیم شیر را به آرامی می ریزیم تا آرد گوله نشود سپس در انتها نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و مخلوط مرغ و قارچ را داخل سس می ریزیم.

مرحله 3

زرده و سفیده تخم مرغ را جدا می کنیم. زرده را با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ شود. سفیده را نیز با دور تند همزن بزنید تا حجیم و پنبه ای شود و زمانی که ظرف را برمی گردانید از ظرف نریزد. زرده را به سفیده اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید تا پف مواد گرفته نشود سپس این مخلوط را روی مرغ و قارچ بریزید و به آرامی هم بزنید تا مرغ ها آغشته به تخم مرغ شوند.

مرحله 4

کف ظرف پیرکس مورد نظر را چرب کنید و مایه را داخل آن بریزید و در انتها روش پنیر پیتزا ریخته و در فر از قبل گرم شده به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه قرار دهید در این زمان اصلا درب فر را باز نکنید و از بیرون فر نگاه کنید هر زمان روی سوفله طلایی شد از فر خارج کنید و در همان ظرف سرو کنید. نوش جان

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.