تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۳۰
۰
۰
سوفله مرغ یکی از غذا های خوشمزه فرانسوی می باشد که به نوعی کیک سبکی است که در فر یا تنور پخته می شود. سوفله را در همان ظرفی که پخته می شود سرو می کنند. واژه سولفه به معنای بالا آمدن و یا پف کردن است و به خاطر ظاهر این غذا اسمش را سوفله گذاشتند.
مرحله 1
مرغ را شسته و داخل قابلمه بگذارید و پیاز را ۴ قاچ کرده و مقداری فلفل سیاه و نمک و برگ بو افزوده اجازه دهید مرغ خوب پخته شود سپس بعد از پخت آن را خارج کرده و ریش ریش کنید و کنار گذاشته تا خنک شود. قارچ را نیز شسته و اسلایس کنید و با حرارت بالا تفت دهید سپس مرغ های ریش ریش شده را به قارچ افزوده و کنار بگذارید.
مرحله 2
داخل تابه ای آرد را بریزید و تقت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود سپس کره را افزوده و تفت می دهیم شیر را به آرامی می ریزیم تا آرد گوله نشود سپس در انتها نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و مخلوط مرغ و قارچ را داخل سس می ریزیم.
مرحله 3
زرده و سفیده تخم مرغ را جدا می کنیم. زرده را با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ شود. سفیده را نیز با دور تند همزن بزنید تا حجیم و پنبه ای شود و زمانی که ظرف را برمی گردانید از ظرف نریزد. زرده را به سفیده اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید تا پف مواد گرفته نشود سپس این مخلوط را روی مرغ و قارچ بریزید و به آرامی هم بزنید تا مرغ ها آغشته به تخم مرغ شوند.
مرحله 4
کف ظرف پیرکس مورد نظر را چرب کنید و مایه را داخل آن بریزید و در انتها روش پنیر پیتزا ریخته و در فر از قبل گرم شده به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه قرار دهید در این زمان اصلا درب فر را باز نکنید و از بیرون فر نگاه کنید هر زمان روی سوفله طلایی شد از فر خارج کنید و در همان ظرف سرو کنید. نوش جان
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۱۵۳.۸۴ | - % |
چربی کل | ۸.۶۹ | - % |
چربی اشباع شده | ۳.۸۶ | - % |
چربی ترانس | ۰.۰۰ | - % |
کلسترول | ۹۸.۲۹ | - % |
سدیم | ۲۰۴.۹۲ | ۱۴ % |
کربوهیدرات کل | ۵.۵۰ | ۴ % |
فیبر رژیمی | ۰.۵۱ | - % |
قند | ۱.۷۳ | - % |
پروتئین | ۱۳.۱۲ | ۲۳ % |
ویتامین A | ۲۱۲.۲۶ | ۲۴ % |
کلسیم | ۶۱.۶۷ | ۶ % |
نظرات