فاهیتا گوشت یکی از انواع غذاهای مکزیکی می باشد که همان طور که مشخص است از گوشت برای تهیه این فاهیتا استفاده شده و طعم و مزه این غذا بسیار خوشمزه است. ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۳۰ دقیقه
مدت زمان پخت:
۶۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۴ نفر
مواد تشکیل دهنده
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
برای تهیه فاهیتای گوشت مکزیکی ابتدا گوشت گوشاله را به صورت نواری نازک و باریک برش می زنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه فلفل دلمه ای ها را نیز به صورت نواری نازک برش می زنیم و به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله 2
در این مرحله پیاز را به صورت خلالی نازک خرد می کنیم، سپس سیرها را با رنده ریز رنده می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه گشنیز را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و به کاسه حاوی مواد اضافه می کنیم.
مرحله 3
حالا مقداری زیره سبز، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، پودر تخم گشنیز، زردچوبه و فلفل قرمز به کاسه اضافه می کنیم و مواد را با دست یا قاشق به خوبی مخلوط می کنیم تا ادویه ها به خورد گوشت و سبزیجات بروند و کاملا مخلوط شوند.
مرحله 4
در این مرحله روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سبزیجات و گوشت طعم دار شوند. پس از اینکه گوشت به خوبی طعم دار شد، کاسه را از یخچال خارج می کنیم.
مرحله 5
حالا گوشت گوساله را از دیگر مواد جدا می کنیم، سپس به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت بالا قرار می دهیم. اگر گوشت را با حرارت کم سرخ کنیم آب می اندازد و به همین دلیل سفت می شود.
مرحله 6
توجه داشته باشید که هنگام سرخ کردن گوشت باید انرا به صورت مداوم هم بزنیم تا نسوزد. پس از اینکه گوشت به خوبی سرخ شد مقداری نمک اضافه می کنیم و پس از موادی که در کنار گوشت در یخچال قرار داده بودیم را به تابه اضافه می کنیم.
مرحله 7
در این مرحله آب لیمو ترش ر اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا گوشت و سبزیحات مغز پخت شوند. هر چند لحظه یک بار باید مواد را هم بزنیم تا نسوزند. در پایان این غذای خوشمزه را به صورت ساندویچی سرو می کنیم.
نظرات