فاهیتا گوشت

فاهیتا گوشت

فاهیتا گوشت یکی از انواع غذاهای مکزیکی می باشد که همان طور که مشخص است از گوشت برای تهیه این فاهیتا استفاده شده و طعم و مزه این غذا بسیار خوشمزه است. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۳۰ دقیقه

مدت زمان پخت:

۶۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۴ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی فاهیتا گوشت

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

برای تهیه فاهیتای گوشت مکزیکی ابتدا گوشت گوشاله را به صورت نواری نازک و باریک برش می زنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه فلفل دلمه ای ها را نیز به صورت نواری نازک برش می زنیم و به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله 2

در این مرحله پیاز را به صورت خلالی نازک خرد می کنیم، سپس سیرها را با رنده ریز رنده می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه گشنیز را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و به کاسه حاوی مواد اضافه می کنیم.

مرحله 3

حالا مقداری زیره سبز، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، پودر تخم گشنیز، زردچوبه و فلفل قرمز به کاسه اضافه می کنیم و مواد را با دست یا قاشق به خوبی مخلوط می کنیم تا ادویه ها به خورد گوشت و سبزیجات بروند و کاملا مخلوط شوند.

مرحله 4

در این مرحله روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سبزیجات و گوشت طعم دار شوند. پس از اینکه گوشت به خوبی طعم دار شد، کاسه را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله 5

حالا گوشت گوساله را از دیگر مواد جدا می کنیم، سپس به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت بالا قرار می دهیم. اگر گوشت را با حرارت کم سرخ کنیم آب می اندازد و به همین دلیل سفت می شود.

مرحله 6

توجه داشته باشید که هنگام سرخ کردن گوشت باید انرا به صورت مداوم هم بزنیم تا نسوزد. پس از اینکه گوشت به خوبی سرخ شد مقداری نمک اضافه می کنیم و پس از موادی که در کنار گوشت در یخچال قرار داده بودیم را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله 7

در این مرحله آب لیمو ترش ر اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا گوشت و سبزیحات مغز پخت شوند. هر چند لحظه یک بار باید مواد را هم بزنیم تا نسوزند. در پایان این غذای خوشمزه را به صورت ساندویچی سرو می کنیم.

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.