کوکو اسفناج یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است. این کوکوی محبوب علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد ، به دلیل وجود اسفناج خواص زیادی نیز برای بدن دارد. کوکوی اسفناج از نظر ظاهری شباهت زیادی به کوکو سبزی دارد. ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۱۵ دقیقه
مدت زمان پخت:
۳۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۴ نفر
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
ابتدا پیازچه ها و اسفناج ها را با دقت می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آنها کاملا بروید وبعد با خرد کن یا روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم.پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته به صورت نگینی خرد میکنیم و در تابه ای روغن میریزیم و با حرارت کم اجازه می دهیم تا داغ شود و سپس پیاز را به آن می افزاییم و تفت میدهیم و صبر میکنیم تا رنگ آن عسلی شود.
مرحله 2
سپس اسفناج و پیازچه ها را به تابه می افزاییم و خوب تفت می دهیم تا آب سبزیجات تبخیر شود و از روی حرارت بر می داریم و در کناری می گذاریم تا سرد شود و آنگاه مواد داخل تابه را در کاسه ای می ریزیم (سبزیجات باید به دمای محیط برسند تا تخم مرغ ها را اضافه کنیم چون باعث سفت شدن آنها می شویم) در ادامه سیب زمینی آبپز را اضافه کنید.
مرحله 3
تخم مرغ ها ابتدا جداگانه در پیاله ای می شکنیم و سپس به مواد دیگر اضافه می کنیم. در مرحله بعدی آرد گندم را نیز کم کم می افزاییم و هم می زنیم تا با مواد کوکو یکدست شود. ابتدا ۱ قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید اگر مایه کوکو شل بود ۱ قاشق دیگر آرد اضافه کنید.
مرحله 4
نمک،فلفل،زردچوبه را نیز روی مواد می پاشیم و همه مواد را با یکدیگر مخلوط می کنیم تا مواد یکدستی داشته باشیم. تابه را روی حرارت کم می گذاریم و روغن مایع داخل آن می ریزیم و صبر می کنیم تا داغ شود ، سپس مایه کوکو را داخل تابه می ریزیم و با پست قاشق در کف تابه پخش می کنیم تا سطح آن کاملا صاف شود سپس درب تابه را می گذاریم. پس از آنکه قسمت زیرین کوکو سرخ شد آن را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. پس از اینکه کوکو سرخ شد آنرا در بشقاب بکشید و با نان تازه نوش جان کنید.
نظرات