طرز تهیه موساکا بادمجان


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


هایده ابراهیم زاده

هایده ابراهیم زاده

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۱۰

clapping

۰

cooking

۰

موساکا بادمجان

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


موساکا یک غذای خاورمیانه ای است که بیس آن از بادمجان و سیب زمینی و سس بشامل می باشد. یکی از بهترین ورژن موساکا برای کشور یونان می باشد البته توی هر کشور و منطقه مقدار مواد کم یا زیاد می شود مثلا در ترکیه از گوجه فرنگی حلقه شده استفاده می شود.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت
۳۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۴ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

بادمجان ها را بشورید و داخل مخلوط آب و نمک بمدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا تلخی آن ها از بین برود آنها را خوب شسته و آبکش کنید و بگذارید کنار تا خشک خشک شود سپس با کمک قلمو کمی ماست با آنها بزنید تا روغن کمتری هنگام سرخ کردن جذب کند(مزه ماست هیج تاثیری در طعم بادمجان ها ندارد). قارچ هار ا نیز داخل آب بشورید و با فرچه آشپزخانه آنها را خوب تمیز کنید سپس اسلایس کرده و مقداری آبلیمو روی آن ها ریخته تا سیاه نشود.

مرحله 2

پیاز را شسته و نگینی ریز خرد کنید. داخل تابه کمی روغن ریخته و پیاز را اضافه کنید تفت دهید تا پیاز خوش رنگ و طلایی شود سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و کمی فلفل سیاه و زردچوبه و نمک اضافه کنید تفت داده تا گوشت تغییر رنگ دهد فلفل دلمه های را نگینی کرده و به مواد مون اضافه کنید در تابه دیگر قارچ اسلایس شده را با حرارت بالا تفت دهید سپس به مواد گوشتی اضافه کنید در انتها رب را افزوده تفت داده تا رب خوش رنگ شود سپس تابه را از روی حرارت برداشته و بگذارید کنار تا خنک شود.

مرحله 3

داخل تابه روغن ریخته اجازه دهید تا داغ داغ شود سپس بادمجان ها را سرخ کنید و روی کاغذ روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود.سیب زمینی را به دو حالت می توانید اضافه کنید به روش اول سیب زمینی ها را داخل آب نیم پز کرده و رنده بزنید و مقداری فلفل سیاه و نمک اضافه کنید یا بعد از نیم پز کردن حلقه ای برش بزنید و لای به لای مواد بچینید به دلخواه هر کدام را انتخاب کنید.

مرحله 4

داخل تابه آرد را ریخته و کمی تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود سپس کره را افزوده و شیر ولرم را کم کم به آردمون اضافه کنید کمی که غلیظ شد از روی حرارت بردارید و فلفل سیاه و یکم آویشن زده و کنار بگذارید.

مرحله 5

داخل ظرف پیرکس یا سرامیکی را کمی چرب کنید(موساکا در همان ظرف پخت سرو می شود) سپس لایه اول را کمی سس بشامل زده سپس یک لایه سیب زمینی حلقه شده یا پوره شده ریخته و روی آن بادمجان و لایه بعدی مواد گوشتی را اضافه کنید این مراحل را تکرار کنید تا مواد تمام شود سپس در آخر روی موساکا سس بشامل و پنیر پیتزا ریخته و خوب کاور کنید در فر بمدت ۴۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا پخته شود برای چند دقیقه انتهای گرلی را روشن کرده تا روی غذا طلایی شود. نوش جان

نکات و یادداشت ها

اگر دوست داشتید بین لایه ها گوجه فرنگی خام حلقه شده بگذارید - برای تهیه سس بشامل از فلفل سفید می توانید استفاده کنید - می توانید لا به لای لایه ها نیز پنیر پیتزا یا بسامل بریزید - موساکا را کمی که از داغی افتاد برش زده و سرو کنید تا لایه آنها متلاشی نشود.
استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی موساکا بادمجان

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۱۰۱.۴۸ - %
چربی کل ۴.۰۲ - %
    چربی اشباع شده ۱.۸۹ - %
    چربی ترانس ۰.۰۴ - %
کلسترول ۱۲.۹۱ - %
سدیم ۱۵۱.۶۲ ۱۰ %
کربوهیدرات کل ۱۲.۵۳ ۱۰ %
    فیبر رژیمی ۱.۳۲ - %
    قند ۲.۲۸ - %
پروتئین ۴.۴۷ ۸ %
ویتامین A ۱۱۰.۳۸ ۱۲ %
کلسیم ۴۳.۶۴ ۴ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.