پلو مکزیکی با گوشت

پلو مکزیکی با گوشت

این پلوی مکزیکی ساده و خوشمزه بدون هیچ دردسری در عرض نیم ساعت آماده می‌شود. مواد اصلی پلو گوشت مخلوط مکزیکی برنج پخته و گوشت چرخکرده هستند. با اضافه کردن پیاز، فلفل دلمه و ذرت و ادویه جات خوراک شما تکمیل می‌شود. اگر از فلفل دلمه ای با رنگ های مختلف مثلاً زرد و قرمز استفاده کنید پلو شما زیباتر به نظر ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۵ دقیقه

مدت زمان پخت:

۲۵ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۴ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی پلو مکزیکی با گوشت

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

ابتدا فلفل دلمه ای و پیاز را به شکل نگینی خرد کنید و کنار بگذارید. تابه عمیق بزرگی را روی شعله متوسط داغ کنید. سپس ۱ قاشق روغن داخل آن بریزید و اجازه دهید داغ شود. پیاز را داخل تابه بریزید و چند دقیقه تفت بدهید تا شروع به طلایی شدن کند. سپس گوشت چرخکرده و فلفل دلمه‌ای را اضافه کنید. نمک، فلفل، زردچوبه و فلفل قرمز را نیز اضافه کنید و مخلوط را تفت بدهید تا گوشت قهوه‌ای رنگ و فلفل دلمه‌ای نرم شود.

مرحله 2

ذرت را اضافه کنید و یکی دو دقیقه به تفت دادن ادامه دهید. در این مرحله برنج پخته شده را داخل تابه بریزید. دو سه قاشق آب به آن اضافه کنید و شعله را کمی بیشتر نمایید. ۴–۵ دقیقه دیگر حرارت بدهید و در این مدت هر از گاهی مخلوط را هم بزنید.

مرحله 3

آب دو لیموترش را بگیرید و هسته‌هایش را جدا کنید. تابه را از روی شعله بردارید و آب لیمو را روی آن بریزید. پلو گوشت مخلوط را در ظرف‌های سرو تقسیم کنید و با کمی جعفری تازه تزیین نمایید. نوش جان!

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.