تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۱۰
۰
۰
این پلوی مکزیکی ساده و خوشمزه بدون هیچ دردسری در عرض نیم ساعت آماده میشود. مواد اصلی پلو گوشت مخلوط مکزیکی برنج پخته و گوشت چرخکرده هستند. با اضافه کردن پیاز، فلفل دلمه و ذرت و ادویه جات خوراک شما تکمیل میشود. اگر از فلفل دلمه ای با رنگ های مختلف مثلاً زرد و قرمز استفاده کنید پلو شما زیباتر به نظر خواهد رسید.
مرحله 1
ابتدا فلفل دلمه ای و پیاز را به شکل نگینی خرد کنید و کنار بگذارید. تابه عمیق بزرگی را روی شعله متوسط داغ کنید. سپس ۱ قاشق روغن داخل آن بریزید و اجازه دهید داغ شود. پیاز را داخل تابه بریزید و چند دقیقه تفت بدهید تا شروع به طلایی شدن کند. سپس گوشت چرخکرده و فلفل دلمهای را اضافه کنید. نمک، فلفل، زردچوبه و فلفل قرمز را نیز اضافه کنید و مخلوط را تفت بدهید تا گوشت قهوهای رنگ و فلفل دلمهای نرم شود.
مرحله 2
ذرت را اضافه کنید و یکی دو دقیقه به تفت دادن ادامه دهید. در این مرحله برنج پخته شده را داخل تابه بریزید. دو سه قاشق آب به آن اضافه کنید و شعله را کمی بیشتر نمایید. ۴–۵ دقیقه دیگر حرارت بدهید و در این مدت هر از گاهی مخلوط را هم بزنید.
مرحله 3
آب دو لیموترش را بگیرید و هستههایش را جدا کنید. تابه را از روی شعله بردارید و آب لیمو را روی آن بریزید. پلو گوشت مخلوط را در ظرفهای سرو تقسیم کنید و با کمی جعفری تازه تزیین نمایید. نوش جان!
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۱۳۱.۵۷ | - % |
چربی کل | ۴.۳۰ | - % |
چربی اشباع شده | ۱.۲۵ | - % |
چربی ترانس | ۰.۲۰ | - % |
کلسترول | ۱۸.۰۱ | - % |
سدیم | ۱۱۱.۲۴ | ۷ % |
کربوهیدرات کل | ۱۶.۰۴ | ۱۲ % |
فیبر رژیمی | ۰.۹۰ | - % |
قند | ۱.۱۱ | - % |
پروتئین | ۷.۷۵ | ۱۴ % |
ویتامین A | ۹۹.۹۶ | ۱۱ % |
کلسیم | ۱۳.۴۵ | ۱ % |
نظرات