ته چین اسفناج با گوشت چرخ کرده یکی از انواع ته چین ها می باشد که بسیار خوشمزه و ساده است و برای مهمانی و یا شام و نهار بسیار مناسب است. ته چین ها از جمله غذاهای سنتی ایرانی و محبوب هستند که با انواع و اقسام گوشت و مرغ و سبزیجات تهیه می شوند و به دلیل بافت و ظاهر آن خیلی خوشمزه و جذاب هستند شما می تو ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۲۰ دقیقه
مدت زمان پخت:
۶۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۴ نفر
مواد تشکیل دهنده
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
برنج را از قبل با کمی نمک خیس کنید سپس پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کرده سپس به همراه کمی زردچوبه و روغن تفت دهید تا سبک شود در ادامه گوشت را اضافه کنید و به آن نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و تفت داده تا گوشت خوب سرخ شود و رنگ آن تغییر کند.
مرحله 2
در ادامه اسفناج ها را پاک کنید و بشورید سپس به اندازه دلخواه برش بزنید سپس داخل یک تابه بدون افزودن روغن تفت دهید تا آب آن کشیده شود و اسفناح ها نرم شود سپس از روی حرارت بردارید.
مرحله 3
در ادامه مایه ته چین را باید آماده کنیم برای این کار یک عدد تخم مرغ کامل را به همراه زرده و ماست و روغن مایع و زعفران و کمی نمک و فلفل سیاه داخل کاسه ریخته و هم بزنید تا تخم مرغ ها از لختگی خارج شوند نیازی نیست که خیلی مواد را هم بزنید وگرنه بوی زهم می گیرد.
مرحله 4
برنج را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاد کمی زنده تر از همیشه آبکش کنید تا برنج در حین پخت شفته نشود سپس برنج را داخل کاسه مخلوط تخم مرغ و ماست ریخته و خوب هم بزنید سپس کف قابلمه یا قالب مورد نظر را کمی چرب کنید و مقداری از برنج را بریزید و صاف کنید و روی آن اسفناج و سپس مخلوط گوشت را ریخته و مابقی برنج را بریزید و سطح آن را صاف کنید سپس ته چین اسفناج و گوشت را برای ۱ ساعت دم بگذارید و یا برای ۵۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ قرار دهید تا طلایی شود نوش جان.
نظرات