تاس کباب یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که در میان ایرانیان از محبوبیت خاصی برخوردار است. این غذای خوشمزه شباهت هایی به کباب دیگی دارد ولی مواد آن کمی متفاوت است ، تاس کباب با گوشت ، پیاز ، سیب زمینی ، گوجه فرنگی و .. تهیه می شود. ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۱۵ دقیقه
مدت زمان پخت:
۱۲۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۴ نفر
مواد تشکیل دهنده
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
ابتدا پیاز ها را پوست می گیریم سپس می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می کنیم ، در ادامه در یک تابه مناسب روغن می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا داغ شود سپس پیازهای خرد شده را داخل تابه تفت می دهیم تا نرم شوند آنگاه گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند و کمی سرخ شود.
مرحله 2
بجای گوشت چرخ کرده می توانید از گوشت خورشتی به اندازه مکعب های متوسط خرد کنید و با پیاز تفت دهید.پس از سرخ شدن گوشت ۲ لیوان آب به تابه اضافه می کنیم و ابتدا حرارت را زیاد می کنیم تا آب بجوش بیاید و آن وقت حرارت را متوسط می کنیم تا زودتر مغز پخت شود. گوشت پخته شده باید آب بسیار کمی داشته باشد چون تبخیر شده است.
مرحله 3
رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و سیب زمینی ها را پوست می گیریم و می شوییم و به صورت حلقه حلقه برش می دهیم و روی گوشت مرتب می چینیم،سپس هویج را تمیز می کنیم و حلقه ای برش می دهیم و روی سیب زمینی ها می چینیم و در آخر به خرد شده و را به همراه گوجه فرنگی ها را نیز می شوییم و دایره دایره خرد می کنیم و روی مواد می چینیم.
مرحله 4
و روی مواد می چینیم و نمک،فلفل سیاه و زردچوبه روی مواد می پاشیم و نصف لیوان آب روی تاس کباب می ریزیم و درب تابه را می گذاریم.ابتدا حرارت را زیاد می کنیم تا بجوش بیاید سپس حرارت را کم می کنیم تا به مدت تقریبا ۲ ساعت بپزد در ۳۰ دقیقه انتهای آلو بخارا خیس خورد را نیز اضافه کنید و صبر کنید تا تا خوراک جا افتاده شود. تاس کباب آماده شده است می توانید آن را قبل از اینکه آب دیگر نداشته باشد از روی حرارت بر دارید و یا اگر تمایل دارید کمی آب داشته باشد زود تر زیر حرارت را خاموش کنید تا آب غذا تبخیر نشده باشد. این غذای اصیل و مقوی ایرانی را می توانید با نان یا پلو سرو کنید. نوش جان
نظرات