تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۰۳
۰
۰
خورشت کرفس از آن دست غذاهایی است که طرفداران زیادی دارد اما کمتر سر سفره ها دیده میشود. شاید به این دلیل که هر کسی نمیتواند یک خورش کرفس خوشمزه و جا افتاده درست کند. در ضمن این غذا به شکل های مختلف تهیه میشود. بیشتر مواقع خورشت کرفس را با نعنا و جعفری تهیه میکنند که در اینجا هم از همین روش استفاده شده است.
مرحله 1
ابتدا کرفس ها را بشویید. سپس به اندازه ی دلخواه و یک اندازه خرد کنید. برگ های کرفس ، جعفری و نعنا را ریز خرد کنید با مقداری روغن تفت دهید و سرخ کنید.
مرحله 2
پیازها را ریز خرد کنید. سپس درون روغن فراوان تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. گوشت خورشتی را خرد کنید و به همراه زردچوبه و فلفل به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد رب گوجهفرنگی و کرفسهای خرد شده را اضافه کنیدِ سپس چند لیوان آب بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم گوشت بپزد و نرم شود.
مرحله 3
در اواسط پخت گوشت لیموعمانی ها را با چنگال سوراخ کنید و داخل گوشت بریزید. پس از پختن گوشت میتوانید سبزیهای سرخ شده را اضافه کنید. با حرارت ملایم 30 – 40 دقیقه اجازه دهید خورشت بجوشد و جا بیفتد. پس از اینکه خورشت جا افتاد درون ظرف بکشید و روی آن 2 قاشق غذاخوری روغن داغ بریزید و به همراه برنج سرو نمایید.
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۶۷.۸۱ | - % |
چربی کل | ۲.۹۷ | - % |
چربی اشباع شده | ۰.۴۴ | - % |
چربی ترانس | ۰.۰۰ | - % |
کلسترول | ۲۳.۳۳ | - % |
سدیم | ۱۸۸.۳۴ | ۱۳ % |
کربوهیدرات کل | ۴.۴۵ | ۳ % |
فیبر رژیمی | ۱.۶۰ | - % |
قند | ۱.۶۴ | - % |
پروتئین | ۶.۵۱ | ۱۲ % |
ویتامین A | ۳۵۴.۴۲ | ۳۹ % |
کلسیم | ۴۲.۸۹ | ۴ % |
نظرات کاربران